• Akcijsko špijunski TV triler Jack Ryan smo pogledali neplanirano u komadu
  • Korisničko iskustvo puno je bolje nego u prvoj verziji
  • Broj dobrih serija je dosta visok - The Office, The Looming Tower neke su od njih

Kad se Amazon Prime tek pojavio u Hrvatskoj testirali smo ga i brzo odbacili. Naime, tada nisu prikazivali koji je film dostupan u nas, pa ste morali klikati po naslovima da doznate možete li gledati nešto ili ne. Sada, situacija se popravila. Izdvojili smo nekoliko razloga koje će Amazon Prime učiniti dobrim izborom za vaš laptop. Kako smo i pisali, za gledanje zabavnog sadržaja idelani su upravo 2 u 1 laptopi. Svakako pogledajte modele Lenovo Yoga 520 i Lenovo Yoga 530.

1. Jack Ryan je dosta dobar
Prije nekoliko dana na Amazon je stigao novi reboot Jacka Ryana. Ryan je junak Toma Clancyja, koji je analitičar u CIA-i i kojeg u novom serijalu tumači John Krasinski. Gleda se u komadu.2. Zna se što se može gledati
Sada kraj naslova i piše da li su dostupni u Hrvatskoj, pa je lako odlučiti što gledati.

3. Prime je bogat dobrim TV serijama
The Office, The Looming Tower, Red Oaks, Goliath, Fear of Walking Dead, McMafia samo su neki od naslova koji vas očekuju. Amazon nema izbor originalnog programa kakav imaju Netflix i HBO Go, ali ga je sasvim dovoljno da imate pred sobom jako dobru mogućnost izbora.4. Ni filmova ne nedostaje
U odnosu na prethodni Prime koji smo imali, ovaj je nešto bogatiji filmovima. Back to The Future, Jaws 3, Apollo 13, samo su neki od naslova. Ponuda klasika poput navedenih dosta je dobra, no ne može se mjeriti s onom kakvu imaju Netflix i HBO Go. Ipak, i dalje vrijedna pogleda.

5. Aplikacija je jako dobra
Osim na vašem laptopu, Amazon Prime naslove možete gledati na mobilnom uređaju i TV-u. Aplikacija je jako dobra, bolja od one koju ima HBO Go i u rangu Netflixove.

Poput HBO Go i Netflix streaming servisa i Amazon Prime dolazi s cijenom od oko 50 kn mjesečno. Nadamo se još boljoj ponudi i u budućnosti.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda