• Ben Hoffman redatelj serije Hoops poznatiji je javnosti po premijeri satiričnog country glazbenog albuma na Pornhub platformi
  • The Great Heist prema istoimenom događaju vrtoglavo nas vodi kroz kolumbijsku pljačku stoljeća
  • Tiny creatures dokumentarni je zabavan i uzbudljiv serijal u HDR rezoluciji o malim životinjama

Tople prijatne noći ili vreli dani koje provodimo u rashlađenim prostorima idealno su vrijeme za odmor i zabavu uz odlične nove Netflix naslove koji će se pojaviti u kolovozu. Dobro smo pronjuškali po brdu najavljenih naslova, putemse zabavili i izdvojili 9 najuzbudljivijih premijernih streamova na Netflixu. Kako svi znam da Netflix produkcija nudi najbolje što se tiče zvuka i slike ne zaboravite provjeriti Linksovu ponudu moćnih televizora, tableta i laptopa uz brojne atraktivne popuste.

Hoops

Bena Hoffmana kreatora animirane serije za odrasle Hoops možda prije poznajete kao country glazbenika skrivenog iza pseudonima Wheeler Walker Jr čiji je ultra zabavni satirični album prvijenac 'Redneck shit' doživio premijeru na najpopularnijoj platformi streaming video sadržaja za odrasle Pornhub. Njegov oštar i provokativan stil u serijalu Hoops izražen je kroz animiranu priču za odrasle o nabrijanom, ljutom, patetičnom treneru košarkaškog srednjoškolskog tima od kojeg želi stvoriti zvijezde.

An Easy Girl

U ovoj odličnoj francuskoj komediji u režiji mlade hvaljene Rebecca Zlotowski očekuje vas uzbudljiva i provokativna priča o šesnaestogodišnjoj Naima koja odlazi na ljeto slobodoumnoj dvadesetdvogodišnjoj rođakinji Sofiji koja živi hedonistički stil života bez ograničenja u izražavanju seksualnosti. Sofija i Naima odlaze na brod bogatog kolekcionara Andreasa gdje Naima preispituje svoje vrijednosti i dublje upoznaje sebe.

World's most wanted

Popularni serijal Unsolved Mysteries Netflix nastavlja po nama još mističnijim serijalom o nikad uhvaćenim kriminalcima i zločincima koji su uz gotovo nikakve šanse uspjeli pobjeći unatoč maksimalno uloženim trudu policije, velikim novčanim nagradama koje su se nudile za bilo koji trag. Neki od njih su u bijegu preko 20 godina i nikada se nije saznalo kako su uspjeli pobjeći.

The Great Heist

S budnim okom očekujemo premijeru prve sezone uzbudljive kolumbijske serije The great Heist. Radnja premijernog serijala dramatizirana je prema istinitom događaja iz 1994. godine koji se dogodio u Kolumbiji - El Robo Del Siglo (pljačka stoljeća). Višečlana banda opljačkala je Republičku banku i ukrala 33 milijuna američkih dolara čime su uzdrmali državnu politiku i ekonomiju.

Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Glavne uloge u ovom klasiku iz 2004-tee godine tumače sami dragulji Hollywoodskog glumišta Jim Carry i Kate Winslet. Film nas nekonvencionalno unatrag vodi kroz priču o velikoj ljubavi koja je u potpunosti nestala, a koju pokušavaju vratiti sjećanjima. Ako već niste pogledali ovaj vrhunski film očekuje vas dubokoumna, a pitka ljubavna priča ispričana kroz splet sjećanja koja možda opet raspire žar ljubavi.

Immigration nation

Šestodijelni serijala Immigration Nation u režiji Shaula Schwarza and Christina Clusiaua pod povećalom prikazuje zaposlenike Američke imigracijske službe čiji je težak zadatak razdvojiti imigrantske obitelji ili ih staviti u neku sličnu tešku situaciju. ‘Immigration Nation’ tako secira važan aspekt Trumpove administracije koja je putem američkog Odjela za nacionalnu sigurnost čak pokušala zaustaviti Netflix u emitiranju serije prije izbora.

Tiny Creatures

Tiny Creatures je dokumentarni Netflixov serijal koji nas na uzbudljiv način vodi kroz život sićušnih malih stvorenja poput egzotičnih leptira, miševa, čudnih guštera i pauka. Kvalitetu ovom serijalu posebno daje kvalitetna slika u visokoj rezoluciji i mnogo slow motion komičnih, ali i dramatičnih snimaka. Za narativni dio zadužen je glumac Mike Colter - ogroman lik dubokog glasa sasvim suprotnih osobina od sićušnih malih stvorenja.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Prijenosno računalo vrhunskih perfomansi

ASUS ROG Strix

Pametni sat modernog dizajna

Sportski sat XIAOMI