• Michael Jordan na čelu jedne od najistaknutijih dinastija u povijesti sporta u novom dokumentarnom serijalu
  • Cate Blanchett u šestodijelnom serijalu bori s teškim iskustvom imigracije
  • Charlize Theron vraća se akcijskom žanru kroz filmsku adaptaciju stripa

Platforma za streaming video sadržaja Netflix kao nikad do sada nastavlja nas zasipati hrpom kvalitetnih igranih i dokumentarnih filmova, serijama, crtanim filmovima, a mi vam predstavljamo izbor onih naslova koji će se pojaviti u srpnju, za koje vjerujemo da će vam se svidjeti kao i nama. S obzirom na odličnu kvalitetu zvuka i videa koju Netflix nudi omogućite sebi uživanje na najvišem nivou bez da bankrotirate. Pogledajte bogatu ponudu, povoljnih cijena: televizora, sjajnih laptopa, pametnih telefona velikih ekrana i drugih gadgeta.

The Umbrella Academy 2. sezona

Prvi serijal nas je ostavio bez daha u kojem otuđeni članovi disfunkcionalne obitelji superheroja umalo nisu uništili zemlju kihanjem asteroida te se vratili u Texas 60-ih godina kako bi prepisali prošlost. U isprepletenoj radnji u prošlosti glavne likove braću i sestre Hargreeves posjećuju razni članovi obitelji dolazeći iz raznih točaka vremena.

Stateless

Sjajna Cate Blanchett jedan je od kreatora ovog napetog šestodijelnog serijala inspiriranog istinitom pričom o psihički bolesnoj ženi koja je protupravno zatvorena u australskom centru za imigrantske pritvorenike. Ova bolna saga o ljudskom očaju i uznemirujućim birokratskim neuspjesima ostavit će nas bez daha i ukazati na razne nepredvidive mogućnosti života.

Cursed

Nakon najave od prije dvije godine sredinom srpnja Netflix nam premijerno predstavlja seriju Cursed temeljenu na istoimenom romanu Toma Wheelera s ilustracijama Franka Millera. Priča je temeljena na legende o kralju Arturu serija prati Nimue (Katherine Langford), djevojku s misterioznim moćima čija je sudbina postati Gospa od jezera. S Arturom ona je u potrazi za čarobnjakom Merlinom i misijom da preda legendarni mač, Excalibur. Njemu zadaću ometat će krvoločni Crveni Paladini i kralj Uther.

The Last dance

Michael Jordan je stvar opće kulture bez obzira da li pratite sport ili ne i jedan je od najvećih košarkaša svih vremena. Last dance je detaljan i obiman dokumentarni serijal koji kao centralnu temu ima posljednju sezonu Chicago Bullsa u sezoni 1997-98. Svoje sportske super junake Michael Jordana, Skoti Pippena, Denis Rodmana i Phil Jacksona ovoga puta upoznat ćemo kroz intervjue ogoljene, bez cenzure.

TRANSFORMERS: War for Cybertron Trilogy

Ako ste stariji obožavatelj Transformersa koje stalno iznevjere loši akcijski filmovi onda je ovaj serijal prava poslastica za Vas. Priča se odvija tijekom posljednjih sati građanskog rata između Autobotova i Decepticona. Optimus Prime (glas Jake Foushee) i Megatron (Jason Marnocha) su dvojica žestokih vođa sa suprotnih krajeva spektra u velikom ratu u kojem ne biraju sredstva. 

The Old Guard

Zavodljiva Charlize Theron u ulozi glavne besmrtne junakinje Andy ostavit će bez daha sve ljubitelje stripa. Ova filmska adaptacija bavi se super junacima, plaćenicima koji su besmrtni ali ne i vječni. Glavna junakinja Andy kroz film upoznaje još likova s darom besmrtnosti. Nikada ne znaju kada će njihov dar prestati, kada će umrijeti.

Kingdom

Nakon uzbudljive prve sezone korejska serija u drugom serijalu nastavlja se baviti ludim miksom kraljevskih spletki, političkim igrama moći u kojima su glavni akteri ljudi i zombiji. Uspostavljena pravila života u novoj sezoni su okrenuta naglavačke te je atmosfera serije još strašnija i napetija.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Prijenosno računalo vrhunskih perfomansi

ASUS ROG Strix

Pametni sat modernog dizajna

Sportski sat XIAOMI