• Pisanje po papiru čini vas pametnijim
  • Windowsi dolaze s aplikacijom Sticky Notes
  • Chrome Sticky Notes nude sinkronizaciju s Google Driveom

Iako živimo u vremenu digitalnih pomoćnika, u kojem svakodnevno razgovaramo sa Siri i Cortanom, kada dođete na sastanak svi i dalje vade dobar stari rokovnik. I to ne bez razloga. Znanstveno je dokazano da vas pisanje na papir čini pametnijim i da dok pišete procesuirate informacije.

Pisanje bilješki u laptop samo se čini efikasnijim. Osim rokovnika, u poslovnom svijetu revoluciju su napravili Post-It papirići, koji su s nama još od kraja šezdesetih. I danas ćete ih naći na jako puno radnih stolova jer su zgodni za ostavljanje bilješki i podsjetnika samom sebi. No, trebaju li nam u današnje vrijeme fizički Post It papirići, kraj toliko virtualnih podsjetnika?

Sticky Notes za laptop

S Windowsima 10 dolazi i aplikacija Sticky Notes koja je gotovo ista kao i fizički popularni žuti papirić, ali s daleko više opcija. Na ovu tako, ako vaš laptop to podržava, možete pisati i olovkom. Osim toga, Sticky Notes je povezan s Cortanom, pa ako u njima kreirate podsjetnik za njega će znati i Cortana. Naizgled manje važna opcija, ali zapravo dosta bitna, je mogućnost mijenjanja boja papirića. Tako ćete ih, ako ih na desktopu imate zalijepljeno više, lakše razlikovati.

Chrome u svojoj trgovini također ima Sticky Notes, koji nudi siknronizaciju s Google Driveom, mogućnost diktiranja i slično. Za svaki posao podsjetnici su nužni i važni, bez obzira jesu li digitalni ili ne. Obzirom da je rokovnik dobro imati, ne škodi na stolu držati i Post-It papiriće.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Iskoristi uštedu i stvaraj vrhunski sadržaj!

Samsung tablet i smartphone uređaji

Potpuna zaštita u realnom vremenu.

BITDEFENDER Internet Security

Kombinacija pouzdane tehnologije i praktičnog dizajna

ACER Aspire 1 NX.A6WEX.001