• Focus je aplikacija koja se temelji na tzv. Pomodoro tehnici za upravljanje vremenom
  • Freedom će vas blokirati siteove koje “previše” volite i koji vam troše vrijeme
  • Astro je e-mail i kalendar aplikacija koja zna što je najvažnije u danu

Već smo pisali o fantastičnim aplikacijama za produktivnost bez kojih mi ne možemo, a sada izdvajamo još nekoliko njih bez kojih ne mogu - drugi.

Blink

Za sve one koji vole pažljivo planirati i imati kvalitetne To do liste tu je aplikacija Blink, koja se izdvaja svojim minimalizmom. Radi se o mobilnoj aplikaciji koja je dosta dobro ocijenjena u Apple Storeu.

Things

Things je jako zanimljiva aplikacija jer zadatke dijeli ovisno o tome koje je doba dana. Tako ih možete podijeliti u jutarnje zadatke, one koje obavljate u sredini dana i one večernje. Sviđa nam se što možete postavljati kratkoročne i dugoročne ciljeve.

Focus

Svima nam treba. Mi prvi povremeno odlutamo na društvene mreže, pa malo na YouTube, za čas smo na Netflixu i Redditu. Nije lako raditi kraj interneta, znaju to dobro i u Focusu. Aplikacija funkcionira tako da da vam daje 25 minuta za obavljanje zadataka nakon čega imate pravo na kratki odmor (i spomenuto surfanje). Radi se o tzv. Pomodoro tehnici za kvalitetnije upravljanje vremenom. Zvuči kao nešto što treba isprobati.

Freedom

Za one koji su preslabi (tu uključujemo i sebe), preporučuje se Freedom. Aplikacija je to koja će blokirati određene stranice koje previše volite. Dolaze s listom predefiniranih web stranica i nekoliko dobrih opcija koje će im onemogućiti pristup ma što vi radili.

Astro

Astro je sve - i e-mail i kalendar koji se fokusiraju na vašu produktivnost, a kažu da je jako efikasan i da dobro zna što bi trebali napraviti prvo. Zvuči toliko obećavajuće da ćemo i sami probati.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Iskoristi uštedu i stvaraj vrhunski sadržaj!

Samsung tablet i smartphone uređaji

Potpuna zaštita u realnom vremenu.

BITDEFENDER Internet Security

Kombinacija pouzdane tehnologije i praktičnog dizajna

ACER Aspire 1 NX.A6WEX.001