• Google kalendar bit će dovoljan za više od osnovnih potreba
  • Stručnjaci za produktivnost slažu se da je kalendar jedan od važnijih alata
  • Stavke u kalendaru odvojite bojom i složite svoj model boja

Kupili ste dobar laptop sa SSD diskom od 256 GB, i7 procesorom, 8GB RAM-a i posao može krenuti. A jednom kad posao krene, potrebna je dobra organizacija da držimo stvari na mjestu i radimo po prioritetima. Već smo preporučili nekoliko odličnih alata za bolju organizaciju posla, a sada ćemo se vratiti temeljima - kalendaru.

Dobar kalendar nije tu samo da vas podsjeti na sastanke. On može služiti i kao podsjetnik na obaveze koje imate i zadatke koje je potrebno obaviti. Stručnjaci za produktivnost kunu se upravo u kalendar. I to onaj digitalni jer će biti sinkroniziran između uređaja i jer vam omogućava da uz svaki unos dodate alarm. Alarm je posebno važan, ako trebate dodatni način podsjećanja. Osim toga, poslovno kalendari su često kolaborativni alati koji cijeli tim čine produktivnijim.

Koristite boje

U vašem kalendaru, svaki zadatak, sastanak, obavezu, podsjetnik ili bilo što drugo možete “bojati” nekom bojom. Tako ćete sami stvoriti model boja po kojima ćete prepoznavati važnost već letimičnim skeniranjem.

Google kalendar je sve što vam treba

Puno je dobrih kalendara, ali za osnovne potrebe ne bi trebali ići dalje od Googleovog kalendara. Tamo možete kreirati i više kalendara, a sam kalendar može poslužiti i za definiranje ciljeva. Ima jako dobru integraciju s drugim aplikacijama koje koristite, npr. s Asanom, pa i iz nje možete prebaciti taskove u ovaj kalendar. Inače, za poslovne korisnike cijeli Googleov G Suite je jako dobro rješenje jer pokriva širok spektar poslovnih potreba.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Iskoristi uštedu i stvaraj vrhunski sadržaj!

Samsung tablet i smartphone uređaji

Potpuna zaštita u realnom vremenu.

BITDEFENDER Internet Security

Kombinacija pouzdane tehnologije i praktičnog dizajna

ACER Aspire 1 NX.A6WEX.001