• ThinkPad X1 Fold trenutno košta 9.999 kuna
  • Akcija traje do 31. ožujka
  • Ovaj model je prvi laptop sa savitljivim ekranom

Tko ne bi volio na radnom stolu imati prijenosnik sa savitljivim ekranom? Lenovo se s ovim računalom doista pokazao kao inovativan igrač, koji slijedi ThinkPad priču. Podsjećamo, prvi je model, 700c, predstavljen 1992. godine. Ime ThinkPad je došlo kao izvedenica IBM-oba slogana, Think, koji je s kompanijom još od dvadesetih godina prošlog stoljeća. ThinkPad 700c i drugi modeli iz ‘92 imali su danas prepoznatljivi crveni TrackPoint koji se nalazio u sredini tipkovnice. Svi tadašnji modeli bili su toliko uspješni da su osvojili preko 300 nagrada za dizajn i kvalitetu.

KUPITE GA OVDJE.

Prvi savitljivi laptop

I ThinkPad X1 Fold sigurno spada u inovativnu generaciju prijenosnika - povijest će ga pamtiti. Doista se radi o atraktivnom računalu koje je privlačilo poglede na CES-u, a koji su novinari nazivali briljantnim, a gdje je i nagrađen za inovacije s kojima dolazi. Ovaj konkretni model dolazi s Core i5 L16G7 procesorom, 8 GB RAM-a, SSD-om od 512 GB te 13.3" OLED Touch QXGA ekranom. Prijenosnik je to koji može biti i tablet, a koji ima i Windows 10 Pro operativni sustav.

Opcije povezivanja

ThinkPad X1 Fold ima 2 USB-C ulaza i 1 audio ulaz, a nama se posebno sviđa što je ovo računalo teško tek 1 kilogram. Radi se dakle i jako laganom računalu koje ćete lako prenositi gdje god želite i koje će sigurno izazivati poglede jer je još uvijek rijetkost na tržištu. No, kako obavlja svoj posao? S obzirom na to da je riječ o računalu koje nije klasična laptop sigurno je potrebno i nešto navikavanja na drugačiji model rada, odnosno tipkovnicu. Ali osim toga, riječ je o ThinkPadu koje je poznato kao odlično poslovno računalo i koje će kao takvo sigurno biti dobar izbor.

KUPITE GA OVDJE.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Jedinstveni smartphone izdržljivog procesora s 128GB memorije te vrhunskom kamerom.

iPhone 13 Pro Max

27" monitor sa zakrivljenim zaslonom i velikom brzinom osvježavanja savršen je za učenje, igranje i rad.

HUAWEI MateView GT

Gigabit Starter komplet olakšava stvaranje HomePlug mreže pri brzinama do 1000Mbps.

D-LINK powerline adapter