• Links je na ovogodišnjim Dell Technologies Partner Awards osvojio nagradu za maloprodaju
  • Dell laptope karakterizira visoka kvaliteta
  • U Linksu su zastupljene sve njihove serije

Links je na ovogodišnjim Dell Technologies Partner Awards osvojio nagradu za maloprodaju temeljenu na rezulatima koje je Links imao u 2021. godini. Nagrada je Linksu uručena na događaju Croatia Partner Awards 2022 održanom u utorak, 7. lipnja, a preuzeo ju je direktor Linksa Vlatko Škarica.

“Iznimna nam je čast primiti Dell nagradu jer se radi o snažnoj potvrdi da smo kao partner s Dell Tech Partner u mogućnosti našim kupcima pružiti najbolja rješenja koja su u skladu s njihovim potrebama. Njihova izjava obećanja, “Zajedno, ne zaustavljamo se ni pred čim!”, savršeno se uklapa u našu poslovnu strategiju. Istovremeno, nagrade poput ove snažan su vjetar u leđa za sve planove u budućnosti”, rekao je povodom primitka nagrade Škarica.

Dell laptope karakterizira visoka kvaliteta, a u Linksu su zastupljene sve njihove serije: Inspiron koji je namijenjen širokom tržištu; Vostro, Precision, Latitude je serije koja spada u poslovni segment, dok se u high end segmentu nalaze serija G i XPS. XPS je godinama proglašavan najboljim prijenosnikom na CES-u, dok i ostale modele odlikuje visoka pouzdanost. Svi kupci Dell prijenosnika u Linksu će tako pronaći svoj savršen model - na izboru je trenutno čak četrdeset modela svih cjenovnih razreda.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Ryzen 5 procesor, 8GB radne memorije, 256GB SSD, 27" FHD IPS ekran.

HP AiO

10.2", WiFi, Bluetooth, GPS, 64GB. Idealan je za posao ili zabavu.

iPad 9th

21.5", 5ms, 200cd/m2, Acer monitor pazi na tvoje oči s ComfyView inovacijom koja smanjuje odsjaj.

ACER V226HQLBbi - Najpovoljniji u Linksu