• Breaking bad naučit će vas kako je to raditi pod pritiskom
  • Billions je priča o moći i milijardama dolara
  • Superior donuts bit će zabavan svim malim poduzetnicima

Kada konačno poduzetnički dan završi, a to je vjerojatno nekad kasno u noć, vrijeme je za opuštanje uz kakvu seriju na laptopu. Za poduzetnički duh, koji nikad ne spava, tu se uvijek serije koje će vas inspirirati na putu do vrha. Ili opustiti.

Breaking Bad

Želite li otkriti kako je to raditi pred nevjerojatno velikim pritiskom, pogledajte Breaking Bad. Serija o profesoru koji postaja proizvođač droge, distributer i jedan od najvećih dilera u tom kraju, spada u vrh današnje TV produkcije.

Silicon Valley

Mike Judge je uvijek volio poslovne teme, a njegovo najbolje djelo sigurno je The Office Space. No, Silicon Valley je sigurno s poduzetničke strane gledano, zanimljiviji jer prati zgode jednog startupa.

Billions

Nismo gledali, iako čujemo preporuke sa svih strana kako se radi o seriji koju ne bi smjeli propustiti. Priča je to o moći i bitci za milijarda dolara; trenutno se emitira četvrta sezona.

The Deuce

Priznajemo, ova nam serija nije pala na pamet, a do nje smo došli tek sugestijom drugih. Priča je to o rastu porno industrije u sedamdesetima u New Yorku, koja pokazuje i kako okruženje utječe na nekretninski posao.

Superior Donuts

Nova serija o maloj trgovini bit će korisna svim malim poduzetnicima koji vjerojatno prolaze kroz slične probleme. Radi se o komediji koja se emitirala u dvije sezone.

Shark Tank

Reality serija u kojoj ambiciozni poduzetnici prezentiraju svoje ideje, obavezno je štivo za sve poduzetnike.

Mad men

Još jedna legendarna serija o poslovanju, sigurno je Mad men koja nas vodi na početke oglašivačke industrije i poznatu Madison aveniju u New Yorku, gdje su bile (i još uvijek su) smještene.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda