• Asana je namijenjena individualnom i grupnom korištenju
  • Toggl mjeri svaku potrošenu minutu
  • Trello se oslanja na vizualni pristup u rješavanju problema produktivnosti

U današnje vrijeme kad su nam Facebook i ostale društvene mreže nadomak miša i prsta, teško je biti produktivan. Puno je stvari koje nam odvlače pažnju pa su iz toga profitirali oni koji su ponudili rješenja u obliku softvera za produktivnost. Ovo su softverski alati koji će vam olakšati i ubrzati rad.

Asana

Naš apsolutni favorit je Asana. Njome se možete služiti individualno ili u organizaciji, a u oba slučaja riječ je o vrhunskom organizacijskom alatu. Najvažnija funkcionalnost Asane je lista zadataka, mogućnost davanja zadataka sebi ili drugima, pregledan kalendar s listom vaših obaveza, podsjetnici na svim kanalima na ono što ste zaboravili. Traži malo učenja, ali vrlo je intuitivna s dobrim korisničkim iskustvom.

Toggl

Koliko ste produktivni i što ste točno radili ovaj mjesec možete jako precizno znati (do u sekundu!) ako koristite Toggl. Toggl je jednostavan softver kojim mjerite vrijeme potrošeno na određeni zadatak. Kasnije možete pogledati lijepo formirane izvještaje i doznati koliko ste točno vremena potrošili na što.

G Suite

Bivši Google Apps danas je poznat kao G Suite, a ovdje ga izdvajamo zbog izvrsnih Google Docsa, koji su krasan kolaborativni alat, dobro poznatog Gmaila i svih ostalih aplikacija koje sa Suiteom dolaze. Jedna osnovna koja vam može jako puno pomoći da budete produktivniji je Google kalendar.

Trello

Trello se oslanja na vizualni pristup u rješavanju problema bolje produktivnosti. U njemu kreirate kartice koje slažete u kolumne. Npr. prva kolumna su teme iz kategorije Business za laptop.hr za svibanj, druga su Recenzije i sl. Jako je jednostavan i dozvoljava puno kombinacija kako se njime možete služiti.

Ako odaberete barem jedan od ovih alata za svoj poslovni laptop, sigurno ćete biti produktivniji. Većina je besplatna u osnovnoj verziji.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Prijenosno računalo vrhunskih perfomansi

ASUS ROG Strix

Pametni sat modernog dizajna

Sportski sat XIAOMI