• Soundcloud skriva jako puno dobre glazbe koju smo odabrali vrhunski DJ-i
  • Servis je besplatan i to je najbolja opcija za one koji samo slušaju
  • Dobra glazba povećat će produktivnost ili vas odvesti u zonu

Glazba u uredima je važna jer može zaposlenike učiniti produktivnija. Slušaju li veseliju glazbu, poput primjerice skladbe Yellow Submarine The Beatlesa, donosit će bolje odluke i kvalitetnije surađivati. Sve ovo utvrđeno je istraživanjem koje su radili na sveučilištu Cornell. A kako je za Fast Company rekla Nicole Stillings, koja se profesionalno bavi izborom glazbe i ua urede, glazba koja svira mora odgovarati zadatku koji obavljate. S druge strane, prava glazba vas može odvesti “u zonu”. U kompanija Promotion code, zaposlenici moraju provjeriti na tisuće kupone i potreban im je fokus, a baš im daje pravi odabir glazbe. Nakon što su uveli glazbu, broj grešaka pao je za 24 posto. Dakle, glazba mora svirati na radnom mjestu. Sad je pitanje - koja?

Puno dobrih mixeva

Već smo pisali o internetskim radio postajama i preporučivali ih, a sada smo testirali Soundcloud. Ovaj popularni startup sa sjedištem u Berlinu, skladište je puno dobre glazbe. I to često baš onakve kakva se preporučuje za urede. Ono zbog čega ga izdvajamo jest velik broj DJ mixeva u kojima su profesionalci odabrali i u dugački mix složili dobru glazbu. Žanrovski, na Soundcloudu možete naći gotovo sve.Soundcloud je besplatan

U dosta naših ureda svira radio, čiji je program često isprekidan vijestima, servisnim obavijestima, reklamama. Soundcloud nam se svidio jer nema prekida, glazba svira i odvlači vas u “zonu.” Sam Soundcloud je besplatan, potrebno je samo registrirati se i to je idealan paket za slušanje. Ako želite i sami postavljati pjesme na SoundCloud, možete birati između paketa koji koštaju 7 i 11 dolara mjesečno.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Iskoristi uštedu i stvaraj vrhunski sadržaj!

Samsung tablet i smartphone uređaji

Potpuna zaštita u realnom vremenu.

BITDEFENDER Internet Security

Kombinacija pouzdane tehnologije i praktičnog dizajna

ACER Aspire 1 NX.A6WEX.001