• Call of Duty 4: Modern Warfare smo jako voljeli
  • Halo 3 je oduševio sve ljubitelje serijala
  • Bioshock se smatra jednom od najboljih igara svih vremena

Često se vraćamo ovoj godini jer je po mnogima to jedna od najboljih godina za igre. A i za nas - barem kada je o gamingu riječ, jer igrali smo doista raznolik set igara. Ovo je 5 igara koje smo mi i drugi igrali 2007.

Call of Duty 4: Modern Warfare

Kakva igra! Jedna od onih koje želite podijeliti sa svima - barem je nama tako bilo. Definitivno je napravila revoluciju u svijetu pucačina, a i danas pamtimo neke od njenih odličnih kampanja u single playeru.

Halo 3

Izvrsno ocijenjen Halo 3 - 94/100 na Metacriticu - privukao je milijune, a naročito uzbudljiv bio je multiplayer mod. Također je riječ o igri koja je postavila visoke standarde za sve buduće pucačine na konzolama.

Bioshock

Bioshock bio je po mnogočemu poseban, a mnogi su se divili i pisali o njegovoj zapanjujućoj umjetničkoj viziji i jedinstvenoj atmosferi. Nama se svidjelo što je igra smještena u podvodni grad Rapture, pun intrigantnih likova ali i s atmosferom koja se pamti. Danas se smatra jednom od najboljih igara svih vremena.

The Orange Box

Nama, velikim ljubiteljima igre Half Life 2007. godina bila je sjajna i jer je izašao The Orange Box - kolekcija pet igara. Paket je uključivao "Half-Life 2" s ekspanzijama "Episode One" i "Episode Two", zatim inovativnu zagonetku "Portal" i iznimno zabavnu timsku pucačinu "Team Fortress 2".

Mass Effect

Na žalost još nismo igrali ali je prva na listi igara koje moramo odigrati. Godina 2007. bila je početak jedne od najpoznatijih znanstveno-fantastičnih RPG franšiza. Odlikuje se bogatom naracijom, kompleksnim likovima i razgranatim izborima.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda