• Command and Conquer je još djelomično prisutan
  • Timesplitters bi i sami voljeli igrati
  • Gauntlet je igra iz osamdesetih

Reddit je često dobar izvor pulsa gamerske publike i tamo često otkrijemo što im - nedostaje. U ovom slučaju razgovaralo se o igraćim franšizama koje bi voljeli da se vrate.

Command and Conquer

Command and Conquer je real time strategija koja se pojavila sredinom devedesetih. Radnja je smještena negdje u bliskoj budućnosti gdje Zemlja postaje kontaminirana tajanstvenom tvari poznatom kao Tiberij. Uslijedi globalni rat između Globalne obrambene inicijative koju je osnovao UN kako bi ga obuzdao i kultnog kvazidržavnog revolucionarnog Bratstva Nod, predvođenog zagonetnim Kaneom, koji ga želi iskoristiti. Vrlo uspješan, uslijedio je Command & Conquer: Red Alert 1996. koji je smješten u alternativni svemir gdje Sovjetski Savez vodi rat sa saveznicima.

SSX

SSX je serija videoigara o snowboardu i skijanju; radi se o trkaćoj igri u arkadnom stilu sa stazama većim od života, likovima i trikovima. Dok je opći fokus serije utrkivanje i izvođenje trikova na snowboardu, temeljni gameplay svakog izdanja malo se mijenja. Franšiza je hvaljena od strane kritičara, a prva tri dijela dobila su više od 90 % na GameRankingsu.

Timesplitters

TimeSplitters je serija pucačina iz prvog lica koje se često smatraju duhovnim nasljednicima fantastičnih igara GoldenEye 007 i Perfect Dark, zbog sličnosti elemenata u igranju, dizajnu, ali i razvojnom timu. Svaka igra ima element putovanja kroz vrijeme u kojem se igrači bore na raznim lokacijama i razdobljima u povijesti. Tri igre iz serije izašle su između 2000. i 2005., s prvom kao ekskluzivnim naslovom za lansiranje za PlayStationa 2. Gameplay i danas izgleda obećavajuće (i nostalgično).

Gauntlet

Gauntlet je hack-and-slash arkadna fantasy igra iz 1985. koju je razvio i objavio Atari Games. Poznata je kao jedna od prvih arkadnih igara dungeon crawl za više igrača. Zanimljivo je kako se našla visoko na listi iako se radi o dosta staroj igri; no, doživjela je više izdanja i sigurno je kako je barem jednu verziju igrao velik broj igrača. Pogledajte kako je izgledala:

Jak and Daxter

Jak and Daxter: The Precursor Legacy je prvi put objavljen u Sjevernoj Americi 3. prosinca 2001. za PlayStation 2. Nakon što Daxter padne u Dark Eco silos na zabranjenom Misty otoku, transformira se iz čovjeka u ottsela, hibrida vidre i lasice! U potrazi za vraćanjem Daxtera u ljudski oblik, on i Jak kreću pronaći mračnog eko mudraca…Pogledajte gameplay, izgleda sjajno.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Do 36 rata u Links poslovnicama!

MacBook Pro 14"

Ryzen 5 4650G, 16GB DDR4, 1TB SSD NVMe, Radeon Vega 7, DVDRW, WIFI + BT, Windows 10 PRO.

LINKS Multimedia računalo

13. i 12. generacija vrhunskih procesora koji olakšavaju svaki zadatak.

INTEL Core i9