• Far Cry Primal je broj 1 na našoj listi
  • Subnauticu mnogi vole
  • Environmental Station Alpha

Volimo filmove u kojima tzv “underdogs” iznenade i pobijede svijet. Na isti način volimo i igre od kojih se nije nužno puno očekivalo, ali su ugodno iznenadile. Na super popularnom Redditu povela se rasprava upravo o ovakvim igrama, pa smo izdvojili one koje spadaju u gornju kategoriju.

NAJBOLJI GAMING HARDVER PRONAĐITE U LINKSU.

Far Cry Primal

Naša omiljena igra koja je ugodno iznenadila! Sve u njoj je bilo sjajno i uživali smo igrajući, čak i više nego igrajući neke od “običnih” Far Cry nastupa. U igri, preuzeli smo ulogu pripadnika plemena Wenja po imenu Takkar koji prolazi različite avanture 10.000 godina prije Krista tijekom kraja gornjeg paleolitika i početka mezolitika u Europi.

Subnautica

Subnautica ima poprilično dobrih 87 % na Metacriticu, a radi se o podvodnoj akcijskoj avanturi, survival žanra. Jako volimo njenu priču: koja se odvija u kasnom 22. stoljeću. Aurora, brod za duboki svemir putuje je u sustav na rubu poznatog svemira pod izlikom izgradnje infrastrukture za svemirska putovanja velike brzine. Ono što posada ne zna jest da je brod također poslan u sustav da traži i, moguće, spasi posadu broda po imenu Degasi, koji se srušio na planet 4546B prije deset godina.

Mad Max

Filmska franšiza koju volimo ima i istoimenu igru koju vole mnoge gamerice i gameri. Radi se o akcijskoj avanturi koja nije sjajno ocijenjena od strane kritike, ali koju publika očigledno voli. Radi se o akcijsko-avanturističkoj igri koja je smještena u post-apokaliptično okruženje otvorenog svijeta. Naglasak je na borbu vozilima, u kojoj je igrač naravno Mad Max.

Environmental Station Alpha

Priznajemo, nismo čuli za ovu igru, iako ima svoje obožavatelje. Žanrovski spada u akcijske avanture, a podžanr je metroidvania. Zanimljiva nam je i jer ju je razvio indie tim, što često znači malo resursa i puno kreativnih rješenja. Glavni junak e robot koji mora ispitati ogromnu svemirsku stanicu s biokupolom koja je misteriozno napuštena, unatoč tome što još ima znakove života.

Prey

Nismo sigurni da Prey nije očekivan, ali čini se da je iznenadio i to ugodno. Igra se odvija u alternativnom vremenu u kojem je ubrzana svemirska utrka rezultirala odlaskom čovječanstva na orbitalne stanice mnogo ranije. Vi ste Morgan Yu i istražujete svemirsku stanicu Talos I, gdje se pojavila nimalo prijateljska izvanzemaljska sila.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda