• Titanfall 2 spada u brze naslove
  • O igri Journey i Papers, Please pisao je Wired davnih dana
  • Islanders je odlično osvježenje

Kad ste u velikoj gužvi - posao, kuća, djeca, sport, štogod - nemate baš vremena za dugo istraživanje krajolika u Red Dead Redemption 2 ili igranje igara koje traju mjesecima. Ako ste slučajno u ovakvoj situaciji poput nas, donosimo nekoliko naslova koje možete brzo završiti, a koje su ujedno i dosta dobre.

Titanfall 2

Titanfall 2 je sjajna igra za ljubitelje pucačina koja se odvija u futurističkom svetu gdje piloti voze impresivne Titane. Jedinstvena mehanika vožnje i borbe s Titanima pružaju igračima potpuno odlično iskustvo. Priča prati vojnika Jacka Coopera i njegovog Titana BT-7274 u njihovoj borbi protiv zlog Interstellar Manufacturing Corporationa.

Islanders

Tražite li nešto potpuno drugačije za igru Islanders se pisalo kako je sjajno osvježenje. Radi se o minimalističkoj igri u kojoj je cilj izgraditi uspješno naselje na malim otocima s ograničenim resursima.

Firewatch

Za nas, ovo je jedna od najboljih igara koje smo igrali, prije svega zbog emotivne priče i često pišemo u njoj. Vi ste Henry, promatrač potencijalnih požara divljini Wyominga a vaša jedina interakcija je s vašom nadređenom, Delilah, putem walkie-talkieja. Sjajna igra, navodno se radi na filmu, a radi se o igri koju relativno brzo možete završiti.

Journey

I o ovoj smo igri, baš kao i Firewatchu, pisali nedavno i to kako se dobro sjećamo kad je ova igra izašla u Wiredu - jako su je hvalili, a možda je čak bila i na naslovnici. Razlog slavlja ove igre je činjenica da nudi jedinstveno iskustvo, u kojoj se vi putnik u golemoj pustinji - u vašoj avanturi mogu vam se priključiti drugi anonimni igrači i igračice.

Papers Please

Zanimljivo je kako smo i o ovoj igri davnih dana čitali u Wiredu. Riječ je o jedinstvenoj simulaciji koja stavlja igrače u ulogu carinskog službenika u fiktivnoj komunističkoj zemlji. Igrači pregledavaju dokumente i odlučuju tko ulazi ili izlazi iz zemlje.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda