• Soul Reaver ocijenjen je s 91/100
  • Dino Crisis i danas zvuči sjajno
  • Parasite Eve je akcijska horor video igra iz 1998

drugom izdanju. Iako znamo da neće vratiti vrijeme i uspomene, možda bi ih bilo lijepo obnoviti. Nedavno se upravo o ovome povela rasprava, a isplivalo je nekoliko igara koje su posebno voljene i koje bi mnogi željeli vidjeti u novom ruhu.

Twisted metal

Twisted metal igra izašla je 1995. godine, a radnja igre usredotočena je na natjecanje u kojem različiti vozači u modificiranim vozilima moraju uništiti druga vozila u pokušaju da budu posljednji živi. Pobjednik upoznaje organizatora natjecanja, tajanstvenog čovjeka po imenu Calypso, koji će pobjedniku ispuniti jednu želju, bez obzira na cijenu, veličinu pa čak i stvarnost! I danas zvuči sjajno.

Soul Reaver

Ovaj naslov se često pojavljuje na listama poput ove, možda zato što ima 91/100 na Metacriticu. Riječ je o nastavku igre Blood Omen: Legacy of Kain, a odvija se 1500 godina nakon događaja u Blood Omen. Soul Reaver kronika je putovanja vampira koji će vas vrlo brzo uvući u svoj svijet.

Parasite Eve

Parasite Eve je akcijska horor video igra iz 1998. Radi se o nastavku nastavak romana Parasite Eve, koji je napisao Hideaki Sena; to je ujedno i prva igra u seriji. Priča prati njujoršku policijsku časnicu Ayu Breu tijekom šest dana 1997. dok pokušava zaustaviti Evu, ženu koja planira uništiti ljudsku rasu spontanim sagorijevanjem.

Metal Gear Solid

Na listi se našao i popularni Metal Gear, kojeg smo davnih dana i sami igrali na PC-ju. Igračice i igrači kontroliraju Solida Snakea, vojnika koji se infiltrirao u postrojenje s nuklearnim oružjem kako bi neutralizirao terorističku prijetnju! Snake mora osloboditi taoce i spriječiti teroriste u nuklearnom napadu.

Dino Crisis

Dino Crisis je survival horror igra koja je izašla 1999. Razvio ju je isti tim koji stoji iza Capcomove serije Resident Evil, pa stoga dijeli mnogo sličnosti s ovim naslovom. Priča prati Reginu, agenticu za specijalne operacije koja je poslana s timom da istraži istraživački centar na otoku, koji je - preplavljen dinosaurima, Regina se mora boriti kroz postrojenje kako bi otkrila njegove tajne i na kraju pobjegla živa sa svojim timom.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Velika ponuda laptopa za rad, igru ili učenje!

LAPTOPI

Pronađi smartphone koji će odgovarati tvojim potrebama.

SMARTPHONEI

Upotpuni svoj laptop većim ekranom!

MONITORI