• Za nas je sve iz Uncharted serijala vrijedilo svake kune
  • Portal 2 je bez sumnje jedna od igara koja se isplatila
  • Orange box voljela je i kritika i publika

Pisali smo nedavno o igrama koje nismo trebali kupiti i bila je to jedna lijepa lista, a danas je bavimo onima koje vrijede svaku kunu koju smo uložili u nju. Srećom, takvih je više i naravno, drago nam je da je tako.

Uncharted - SVE

Ovo smo odigrali u komadu, već kad je izašao posljednji nastavak, krenuli smo s prvim. Kakva radost! Dakle, taj paket svih Uncharted igara je sigurno jedna od najboljih gaming investicija. Znali smo i čuli smo samo najbolje, a sada se to u praksi pokazalo točnim. Apsolutno sjajan serijal i za nas školski primjer dobre igre. I to one koja je konzistentna u kvaliteti. Prva na Metacriticu ima 88, druga 96, treća 92, četvrta 93/100.

Call of Duty: Modern Warfare

Sjećamo se i danas trenutka kad smo završili ovu igru i zvali okolo ljude govoreći “Ovo moraš igrati!” Modern Warfare je redefinirao FPS žanr, pa i on ima visokih 92/100 na Metacriticu. I mi i kritika oduševili su se ovim naslovom, a jedina zamjerka bila je što igra projuri u trenu.

Orange box

Reddit kaže: Orange Box. Sjećamo se i danas koja je (pozitivna) pomutnja bila oko ove kutije pune sreće. U njoj su se nalazili Half Life 2, Portal i Team Fortress 2. Sve redom kultni naslovi koji danas spadaju u najbolje igre svih vremena - to se ponajviše odnosi na Portal. Sam Orange Box dobio je sjajne ocjene i to ne samo zbog toga što je za nisku cijenu nudio puno dobrih igara.

Portal 2

Nevjerojatno je, pisao je netko na Redditu, da jedna puzzle igra može izazvati toliko emocija. Na Metacriticu je ocijenjena s 95/100, dobila je hrpu nagrada i smatra se jednom od najboljih igara svih vremena, baš kao i jedinica.

Stardew Valley

I prije nego smo naletjeli na ovu raspravu na Redditu znali smo da će se na listi naći igra Stardew Valley. Kada god se govori o najboljim igrama u bilo kojem kontekstu, ona je na listi. A nama je posebno draga jer ju je razvio jedan developer. Radio je na njoj četiri godine i isplatilo se. Danas je ova igra jedna od najobožavanijih igara.

Factorio

Moramo priznati da nismo čuli za ovaj naslov, ali često su na ovakvim listama i simulacije. One naime pružaju sate i sate zadovoljstva jer mogu trajati mjesecima. Zanimljivo je kako je i ovu igru počeo raditi jedan developer, ali je ekipa narasla. Novce za razvoj dobili su na Indiegogo platformi, gdje su skupili skoro 22 tisuće eura. Igra je dobila odlične kritike i danas ima 90/100 na Metacriticu.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

5G NE, 6.55", 8GB, 128GB, Android 11, crni

XIAOMI 11 Lite Smartphone

In-ear i naglavne, više modela

SENNHEISER slušalice

Pogledaj ponudu u nastavku i iskoristi odličnu priliku

Velika ponuda Lenovo prijenosnih računala sada uz popust -10%