• Akcija traje do 10. srpnja
  • Dostupno je tek 14 komada
  • Ušteda je 1.230,00 kn

Gamerice i gameri pažnja! Acer Nitro je na kratkoj akciji, samo za laptop.hr! Cijena mu je 8.149 kuna, a uz nas dobivate popust od 15,09 % odnosno 1.230 kuna nižu cijenu. Zanimljiv je ovo model čak i ako ne mislite igrati na njemu. Naime, riječ je o dosta moćnom računalu, s kojim možete obavljati puno zahtjevnih zadataka. Dolazi s Core i5 10300H procesorom, 1 6GB RAM-a, SSD-om od 512 GB teGeForce GTX 1650 4GB grafičkom karticom. Ekran je 17.3" 144Hz, IPS FHD - poprilično velik ekran koji će, ponovo naglašavamo, imati širu primjenu od gaminga. Računalo dolazi bez operativnog sustava.

Nama se posebno sviđa dizajn, koji će sjajno pristajati svakom radnom stolu, a proizvođač dodatno naglašava dvostruke ventilatore i tehnologiju Acer CoolBoost kao i dizajn s četiri ispušna otvora. CoolBoost, kažu, povećava brzinu ventilatora za 10 % i hlađenje procesora / grafičkog procesora za 9 % u usporedbi s automatskim načinom rada. Dodaju i kako RGB tipkovnica ima četiri zone, odnosno kako su osvijetljene i tipke WASD te tipke sa strelicama, što im povećava vidljivost.

KUPITE GA OVDJE.

VAŽNO: Dostupno je samo 14 komada! A prednosti kupovine u Links web shopu su: ista je cijena za sve načine plaćanja, dostava je besplatna a uređaj možete preuzeti i u prodavaonicama.

Kako do popusta?

Evo i detalja kako doći do popusta:

Kôd za kupnju je: laptop15. Kôd je potrebno upisati dok se kupac nalazi u košarici na Links webshopu.

Ušteda je 1.230,00 kn, odnosno oko 12%.

Akcija traje od 04.-10.07.2022 ili do ISTEKA ZALIHA. Nakon što se ta brojka prijeđe, neće više biti moguće naručivati artikl preko Links webshopa. I naravno, jedan kupac može kupiti maksimalno jedan proizvod.

KUPITE GA OVDJE.Video je ilustrativan.

 

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda