• ACER Predator Triton 500 SE trenutno košta 24.559 kuna
  • Ima procesor jedanaeste generacije i 32 GB RAM-a
  • Namijenjen je gamerima i kreativcima

Gamerski laptopi gotovo uvijek nisu samo gamerski, oni su i puno više od toga. A puno su više jer imaju hardver koji može izdržati jako puno. Pa tako mogu biti idealni za obradu video zapisa ili pravljenje igara, a ne samo igranje. Naravno, sjajni su i za posao jer ako kupite neki od najboljih modela, sigurno je kako će biti dugovječni i ostati s vama i duže od pet godina koliko je radni vijek jednog prijenosnika. Danas predstavljamo jedan takav model, doista moćan stroj koji se odaziva na ime ACER Predator Triton 500 SE.

Samo najjače

Specifikacija ovog modela je…pa takva da bi svi željeli imati ovakav prijenosnik na svom radnom stolu. Procesor je Intel Core i7 11800H - radi se o jedanaestoj generaciji procesora. Pomoć u radu daju mu čak 32 GB RAM-a i SSD disk od 1000 GB. Grafička kartica je GeForce RTX 3080 8 GB dok je ekran 16" 165Hz WQXGA.
Proizvođač ima dobru rečenicu kojom nas upoznaje s računalom: Mjesto za ovaj tanak, spartanski Triton samo je jedno – pored tebe, zauvijek. Zauvijek.Da je ovo računalo i za kreativce naglašavaju u opisu grafičke kartice: “Ovi grafički procesori osiguravaju najbolje performanse za igrače i kreativce. Pogoni ih Ampere – RTX arhitektura 2. generacije tvrtke NVIDIA – s novim jezgrama za praćenje zraka svjetlosti, tenzorskim jezgrama i većim brojem procesora za streaming koji omogućuju velik napredak u performansama. Osim toga, kažu i kako nema brige za hlađenje jer ovaj laptop dolazi s AeroBlade 3D 5. generacije ventilacijom koja zahvaljujući vrtložnom protoku povećava protok zraka i poboljšava sustav od usisa do ispuha. Samo računalo hladi se s tri ventilatora.

Metalan i tanak

ACER Predator Triton 500 SE napravljen je dobrim dijelom od metala, a proizvođač ističe debljinu od 19,99 mm te bateriju koja traje do 12 sati. Trajanje baterije ovisi o tome što na računalu radite. Tipkovnica je RGB što je sigurno dodatni plus, zajedno s činjenicom da se računalo može dodatno podešavati s PredatorSense aplikacijom. Od opcija povezivanja ovaj model ima 2 USB 3.2 priključka, 2 USB-C priključka, HDMI priključak…Težak je 2,45 kilograma, a cijena mu u ovom trenutku iznosi 24.559 kuna.


Mediji koji su se njime bavili kažu kako se ne radi samo o gaming laptopu, već o modelu koji konkurira modelima Asus ROG Zephyrus G15, Gigabyte Aero 17 i modelu Dell XPS 17 9710.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

5G NE, 6.55", 8GB, 128GB, Android 11, crni

XIAOMI 11 Lite Smartphone

In-ear i naglavne, više modela

SENNHEISER slušalice

Pogledaj ponudu u nastavku i iskoristi odličnu priliku

Velika ponuda Lenovo prijenosnih računala sada uz popust -10%