• Cijena na akciji je 599,99 eura
  • Kompatibilna je sa Steamom, Xbox Game Passom, Epicom, GOG-om i drugima
  • Na akciji je do 29. veljače

Nedavno, svijet je postao bogatiji za još jednu igraću konzolu - Asus Rog Ally. Sama konzola izgleda impresivno, a trenutno je na akciji. Cijena joj iznosi 599,99 eura i po ovoj cijeni možete je kupiti do 29. veljače. Sjajna prilika je to za nabaviti ovu igraću konzolu po nižoj cijeni.

KUPITE JE OVDJE.

Što donosi Ally?

Puno je toga iz specifikacija što Asus izdvaja i što mi ističemo, pa ćemo krenuti od osnovnih hardverskih značajki. Operativni sustav je Windows 11 Home, a procesor AMD Ryzen Z1. Za grafiku se brine AMD Radeon Graphics. Ekran je IPS 7" FHD (1920 x 1080) 16:9 kojeg štiti Gorilla Glass DXC i Victus. Ekran je osjetljiv na dodir, uređaj ima 16 GB RAM-a i SSD od 512 GB. Baterija je 40Wh 4-Cell Li-Ion.

U Asusu kažu kako je ROG Ally ručna igraća konzola vrhunac je ROG-ovog dugogodišnjeg iskustva u hlađenju vrhunskih komponenti. Naglašavaju kako dvostruki ventilatori s fluidnim dinamičkim dizajnom ležajeva, filtrima za prašinu i antigravitacijskim toplinskim cijevima rade u harmoniji kako bi održali vrhunsku izvedbu, a buku ventilatora održavaju niskom. Ističu ergonomski dizajn, ali i kako je ovo kućni sustav zabave jer konzolu možete spojiti s TV ekranom.

Najvažnije od svega je da vam uz ovu konzolu dostupno jako puno igara jer je u potpunosti je kompatibilna sa Steamom, Xbox Game Passom, Epicom, GOG-om i drugima što osigurava da bez obzira gdje kupite svoje igre, možete ih igrati na prijenosnoj konzoli ROG Ally.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda