• Playstation 5 koštat će vas 319 eura
  • Lenovo Legion Go ili Asus Rog Ally Extreme mogu biti sjajan izbor
  • Switch je za cijelu obitelj

Ponuda igraćih konzola danas je izvrsna! Baš kao i igara - iskreno, najviše volimo one koje su za sve platforme jer je, realno, posjedovati sve konzole skupo. Links ima bogatu ponudu igraćih konzola pa možete birati koja bi vam najviše odgovarala.


S obzirom na to da posjedujemo velik broj Playstation igara, naginjemo ovoj konzoli. U Linksu možete kupiti Playstation 4 i 5. Playstation 4 koštat će vas 319 eura (ili više ako dolazi s nekom igrom). Isplati li se Playstation 4 kupovati danas kad je petica tu? Naravno, jako je velik broj igara koje možete igrati na ovoj konzoli - i sami smo je imali, radi se o sjajnom komadu hardvera. Ipak, priželjkujemo Playstation 5 čija je cijena već od 479 eura - radi se o digital izdanju, koje nema disk opciju. Sve naše igre su u cloudu pa nam je svejedno, ali jasno nam je zašto bi eventualno uzeli verziju s diskom.

Nintendo Switch je odlična obiteljska konzole

Puno je Xbox naslova zbog kojih bi željeli imati ovu konzolu, a nju u Linksu možete dobiti po cijeni od 569 eura. Tu je naravno i Nintendo Switch koji dolazi s cijenom od 439 eura - ovu konzolu trenutno posjedujemo (zbog djece) i doista je riječ o konzola koja nudi najbolju obiteljsku zabavu.Links nudi i velik broj drugih konzola poput Lenovo Legion Go ili Asus Rog Ally Extreme koje također mogu biti odličan izbor.KOMPLETNU PONUDU KONZOLA POGLEDAJTE OVDJE.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda