• Puno toga je u najavi, no malo toga je poznato
  • Last of Us je odgođen za 2023.
  • Fallout bi se trebao početi snimati ove godine

Uncharted je neki dan stigao u kina, a pred nama bi trebala biti bogata godina kada je riječ o filmovima i serijama koje se snimaju po igrama. Većina njih je u produkciji što može značiti bilo što. Da se tek kreće u pripreme, da se želi snimiti film - svašta. Kako znamo po filmskoj industriji od najave do realizacije može proći deset i više godina. Toliko otprilike čekamo Halo.

Dolazi 2022. godine

Za sada znamo da 2022. godine dolaze Sonic the Hedgehog 2, Mario film koji još nema ime. Od serija, ove godine bi trebali gledati The Cuphead Show!, Halo i Cyberpunk: Edgerunners. Prvi Sonic prošao je korektno, pa tako na Rotten Tomatoesu ima 62 % - kritičari su pisali kako se radi o filmu koji je zabava za cijelu obitelj. The Cuphead Show! se temelji na igri Cuphead, a radi se o animiranoj seriji, a isti je slučaj i s Cyberpunk: Edgerunners serijom. Halo nam dolazi jako brzo - već sljedeći mjesec, a Last of Us je na žalost pomaknut na 2023. godinu.

Uskoro ćemo znati više

Još je dosta filmova i serija u produkciji, a o njihovoj sudbini bi se uskoro trebalo znati više. naslovi koji tu spadaju su: Minecraft: The Movie, Tomb Raider 2, Pokemon: Detective Pikachu 2, Borderlands, BioShock, Yakuza, Mega Man, Beyond Good & Evil, Metal Gear Solid, Just Cause. Što se tiče serija, na ovoj “uskoro” listi nalaze se: Tomb Raider anime, Pokemon Live-Action serija, The Witcher: sezona 3, The Witcher: Blood Origin, Arcane: sezona 2, Assassin's Creed, Resident Evil, Castlevania Spin-Off Series, Fallout, Mass Effect, Captain LaneHawk: A Blood Dragon Remix, Devil May Cry, Sonic Prime i Splinter Cell.Već je ovo dovoljno da se napravi samo jedan gaming streaming servis! No, pitanje kad ćemo što od ovoga gledati. Mass Effect koji nam nakon serije Expanse jako treba, tek je u pregovorima. BioShock je najavio Netflix, a Amazon prime Fallout. No, Fallout je već u fazi priprema za snimanje, potvrđeno je da ide prošli mjesec.

Nepoznati status

Puno igara je još na meti filmskih studija i o mnogima se dosta pisalo no status im je i dalje nepoznat. Među tim naslovima su Gears of War, Call of Duty, Half-Life, Portal, Firewatch, The Division, Five Nights at Freddy’s, Just Dance, Dragon's Lair, Brothers in Arms. Nas najviše trenutno zanima Firewatch, za kojeg na IMDb-u piše kako je u produkciji, te kako ga piše dosta iskusni scenarist igara Sean Vanaman.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda