• Highs score ima odlične ocjene
  • Eat The Rich: The GameStop Saga morate gledati
  • Not A Game ima drukčiji pogled

Znamo da se rijetko događa da vam se više ne da igrati, ali ako se ikada dogodi da trebate pauzu, preporučujemo nekoliko gamerskih naslova s Netflixa.

High Score

Odličan dokumentarac dat će vam uvid na povijest klasičnih videoigara, uz priče inovatora koji su oživjeli te svjetove i likove. Visokih 7,4 na IMDb-u i 78 % na Rotten Tomatoesu dodatni su motiv za gledanje.

Free to play

Odmorite se od igranja gledajući druge kako igraju! I to u dokumentarcu o tri profesionalna igrača videoigara koji svladavaju nedaće, obiteljske pritiske i druge poteškoće kako bi se natjecali na turniru s nagradom od milijun dolara.

Glitch Techs

Usredištu priče su tinejdžeri Hector "(High) Five" Nieves i Miko "Me-K.O." Kubota u gradu Bailley, gdje se bore protiv likova iz igara koji su iz njih pobjegli i sada stvaraju kaos! Kako bi ih zaustavili, ovi tehničari za kvarove koji rade u lokalnoj trgovini igara kao paravan, moraju koristiti svoju igračku logiku sa svojom opremom kako bi se suprotstavili i pobijedili.

Not A Game

Ovaj dokumentarac nudi iskren pogled na naš naporan, složen odnos prema videoigrama iz perspektive igrača i njihovih zabrinutih roditelja.

Eat The Rich: The GameStop Saga

I sami smo pratili ovu sjajnu priču kad je počela, a doista je sjajna i vrijedna gledanja. U filmu pratimo milenijalce koji se udružuju kako bi spasili svoj voljeni GameStop iz kandži velikana s Wall Streeta, u viralnoj priči David protiv Golijata za 21. stoljeće.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Do 36 rata u Links poslovnicama!

MacBook Pro 14"

Ryzen 5 4650G, 16GB DDR4, 1TB SSD NVMe, Radeon Vega 7, DVDRW, WIFI + BT, Windows 10 PRO.

LINKS Multimedia računalo

13. i 12. generacija vrhunskih procesora koji olakšavaju svaki zadatak.

INTEL Core i9