• Ove su igre bez greške
  • Neki od ovih naslova promijenile su igraći svijet
  • Akcijske avanture dobro prolaze

Svaka igra koju igramo ima svoje dobre i loše strane, one u kojima uživamo i one koje nam se malo manje sviđaju. No, postoje one koje su 100% fantastične i na koje apsolutno nemamo nikakvih pritužbi. Gamerice i gameri odabrali su nekoliko igara koje spadaju u ovu kategoriju.

Ratchet and Clank

Ratchet and Clank je akcijsko-avanturistička serija koja je postala sinonim za zabavno igranje, inovativno oružje i duhovitost. Igra prati pustolovine Ratcheta, Lombaxovog mehaničara, i njegovog robotskog suputnika Clanka dok putuju različitim planetima, boreći se s neprijateljima i rješavajući zagonetke. Ono što izdvaja Ratchet and Clank je njegova jedinstvena mješavina platformskih elemenata, zanimljive borbe i širokog spektra maštovitog oružja, rekli su kritičari.

Grand Theft Auto: San Andreas

Grand Theft Auto: San Andreas klasična je akcijsko-avanturistička igra otvorenog smještena u izmišljenu državu San Andreas. Igra prati priču Carla "CJ" Johnsona dok se vraća kući u Los Santos nakon ubojstva svoje majke. Poznat po golemom otvorenom svijetu, raznolikim misijama i zanimljivoj priči, GTA: San Andreas se danas nalazi na mnogim best of listama.

Ghost of Tsushima

Ghost of Tsushima je akcijsko-avanturistička igra koja je vodi igrače na putovanje u feudalni Japan tijekom mongolske invazije na otok Tsushima. Igra prati Jin Sakaija, samurajskog ratnika koji se mora prilagoditi nekonvencionalnim taktikama, postajući "Duh" kako bi zaštitio svoju domovinu.

Cyberpunk 2077

U ovom naslovu igrači preuzimaju ulogu plaćenika koji traži besmrtnost u svijetu punom kibernetičkih poboljšanja i korporativnih intriga. Igra je izašla s jako puno problema, ali danas su stvari bolje pa su tako uglavnomsvi složni da igra ima uvjerljivu priču, zamršenu izgradnju svijeta i vizualno zadivljujući prikaz cyberpunk budućnosti.

God of War

Još jedna akcijska avantura pokazuje kako ovaj žanr dobro prolazi. Ovaj nastavak serijala prati Kratosa, kultnog spartanskog ratnika, dok kreće na putovanje sa svojim sinom Atreusom. God of War hvaljen je zbog pripovijedanja, mehanike igranja i zadivljujućih vizualnih prikaza - osvojio je i naslov igre godine.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda