• Rollercoaster Tycoon svi vole
  • StarCraft: Brood War spada među one kojima bi dali 100/100
  • The Sims 2 je legenda

Svatko od nas ima igru koja je za nas 100 od 100! Možda i nije ocijenjena najbolja, možda je nitko nije volio, možda je bila najbolja samo nama - ali to je ta jedna. Jedna kojoj dajemo 100 od 100. Lista na Redditu gdje se povela rasprava na ovu temu je dugačka, a mi smo izdvojili naslove koji su po mišljenju gamerica i gamera čista stotka!

Velik broj igraće opreme pronađite u Links web trgovini.

Rollercoaster Tycoon

Za nas pomalo i očekivani naslov. Otkad pišemo o igrama nagledali smo raznih lista i na njima je često upravo ova igra kao najbolja po mnogočemu. Radi se o simulaciji u kojoj gradite i upravljate zabavnim parkom, u kojem konstruirate i prilagođavate vlastite jedinstvene roller coastere i druge uzbudljive vožnje.

Super Mario World

Još jedan stariji naslov na mnoge je ostavio odličan dojam. Igrači u igri kontroliraju Marija u njegovoj misiji da spasi princezu Toadstool i Zemlju dinosaura od Bowsera i njegovih podanika, Koopalinga. Igra je slična onoj u ranijim igrama Super Mario, pa samim tim, sjajna i super zabavna.

StarCraft: Brood War

Moramo priznati, iako znamo dobro za StarCraft, Brood War ne pamtimo. Ali, drugi jako dobro pamte. Radi se o dodatku na originalni naslov, koji je vojna SF real time strategija, a koja je donijela nove kampanje, setove karata, glazbu, dodatne jedinice za svaku rasu i napredovanja u nadogradnji. Kampanja nastavljaju priču tamo gdje je originalni StarCraft završio.

The Sims 2

Umjesto da opišemo ukratko igru, prenosimo komentar nekoga tko je igru igrao: “Sims 2 je savršenstvo. Vodim istu obitelj već šest generacija - igrajući svakog Sima u svakoj generaciji. Odradim jedan "Sim dan" prije nego što prijeđem na sljedeće Sim kućanstvo, tako da mogu nastaviti da svi stare istim tempom. U ovom trenutku imam preko 300 Simsa od rođenja do smrti!

Left for Dead 2

Kao sjajnu igru, neki su izdvojili ovu, iako nisu igrali prvu. Kažu kako je količina detalja nevjerojatna. Poput jedinice, i Left 4 Dead 2 je pucačina iz prvog lica s velikim naglaskom na kooperativnom igranju. Igra ima pet novih kampanja, od kojih se svaka sastoji od tri do pet manjih razina.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda