• Portal je jako zabavan i kratak
  • Resident Evil 3 Remake nije ispunio očekivanja
  • I Disco Elysium mogao je trajati duže

Neke igre projure za čas! Netko je na ovu temu spomenuo Firewatch i slažemo se, igra je toliko dobra da prekratko traje. Evo još nekoliko naslova koji su mogli trajati duže.Titanfall 2

Titanfall je FPS naslov koji je oduševio jako velik broj gamerica i gamera, i to zbog inovativnih mehanika, intenzivnih borbi i impresivne priče. No prebrzo je završila, a neki su komentirali kako je intrigantan odnos između pilota i titana ostao je neistražen, a svijet neiskorišten.

Star Wars: The Force Unleashed 2

Fanovi Star Wars svemira uzbuđeno su dočekali nastavak igre The Force Unleashed, ali drugi dio igre nije ispunio očekivanja. Unatoč spektakularnim silama Mračne strane i uzbudljivim borbama, igra je završila prebrzo. Gamerice i gameri komentirali su kako je priča mogla biti dublja i ispričana s više detalja..

Portal

Jednostavne zagonetke i humor učinile su ovu igru jako popularnom, no definitivno spada u red prekratkih igara. Kako god bilo, igra je ostavila neizbrisiv trag svojim inovativnim pristupom zagonetkama i jednostavnim moćnim pričama.

Resident Evil 3 Remake

Remake klasika doveo nas je natrag u Raccoon City, ali i razočarao svojom kratkoćom odnosno nedostatkom dublje priče. Definitivno jedan od naslova koji barem po dužini nije ispunio očekivanja.

Disco Elysium

Netko je na Redditu komentirao kako je kad se pojavila odjavna špica pomislila kako se radilo tek o prologu, no zapravo je prošlo 40 sati igranja. I to najbolje govori o tome koliko je igra dobra, no i kako nas do kraja dovede brže negoli smo željeli.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda