• Deep rock Galactic je po mnogima igra s najboljom zajednicom
  • No Man's Sky željno se iščekivao
  • The Elder Scrolls Online je dio Elder Scrolls franšize

Svaka igra, naročito one koje igramo online s drugima, imaju svoje zajednice. Neke su zakon, druge nisu, a korisnici Reddita odabrali su one koje spadaju u prvu skupinu. Volite li igre i ako tražite ekipu, ovo je možda dobar smjer.

Deep rock Galactic

Deep Rock Galactic smješten je na vanzemaljsku planetu Hoxxes IV, čije su špilje bogate mineralima, ali pune neprijateljski nastrojenih divljih životinja i opasnog okruženja! Igrač kontrolira patuljastog rudara zaposlenog u Deep Rock Galactic, međugalaktičkoj rudarskoj korporaciji koja šalje zaposlenike u špilje Hoxxesa IV da vade resurse. Igrači se mogu udružiti s do tri druga patuljka u misijama na planetu, gdje se moraju kretati proceduralno generiranim špiljama i ispunjavati ciljeve dok se bore protiv vanzemaljskih rojeva, kaže službeni opis.

No Man's Sky

Igra No Man's Sky dugo se čekala i očekivanja su bila visoka. Koliko su očekivanja bila opravdana, teško je reći jer je igra napredovala u međuvremenu. Sean Murray, osnivač Hello Gamesa, želio je stvoriti igru koja će uhvatiti smisao istraživanja i optimizma znanstvene fantastike i umjetnosti 1970-ih i 1980-ih, kakvu i sami volimo. Inače, radi se o akcijskoj survival avanturi.

The Elder Scrolls Online

Za igru koja se pojavila 2014. godine, kažu da ima sjajnu zajednicu. Riječ je dakako o Elder Scrolls serijalu, a igra je smještena na kontinentu Tamriel i sadrži priču koja je neizravno povezana s drugim igrama u franšizi Elder Scrolls. Prve kritike nisu bile najbolje, ali već s prvim ažuriranjima su se poboljšale.

Trackmania

I sami smo bili dio ove zajednice davnih dana, visili smo na stazama i serverima danima i pamtimo to kao sjajno iskustvo. Radi se inače o racing igri koja često prkosi postavljenim normama ovakvih igara, a zabavna je zbog sulude vožnje i svakojakih staza nastalih u zajednici.

Stardew Valley

I Stardew Valley ima odličnu zajednicu, kažu svjedoci. Nismo igrali, ali igri se divimo jer ju je u nekoliko godina razvio jedan developer. Pogledajte:

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda