• Neke igre imaju impresivne završetke
  • Završetci su važan, ponekad i ključan dio igre
  • Naslovi na listi imaju neke od upečatljivijih završetaka

Neke igre sasvim su obične dok ne dođete do kraja koji vas oduševi! Druge su sjajne od početka do kraja, koji “šećer na kraju.” Ovo je nekoliko igara za koje su gamerice i gameri napisali da imaju fantastične završetke.

Soma

Soma je psihološka horor igra koja istražuje teme identiteta, svijesti i što znači biti čovjek. U igri preuzimate ulogu Simona Jarretta, koji se budi u podvodnom istraživačkom centru s nejasnim sjećanjima na svoj život.

Halo: Reach

Halo: Reach je prequel originalnoj Halo: Combat Evolved igri, a u njoj pratimo ekipu Spartanaca na planeti Reach tijekom invazije Covenant snaga. Završetak igre je emotivan i srceparajuća, jer je sudbina tima zapečaćena!

Half-Life 2

Ovo smo i sami igrali, ali iskreno - nismo se sjetili kraja do pisanja ove teme. U igri vi ste Gordon Freeman, i borite se protiv okupatorskih snaga Combinea kako bi oslobodili čovječanstvo. Završetak igre ostavlja igrače s puno upitnika nad glavom…

Titanfall 2

Titanfall 2 je naslov čiji je temelj borba mehaniziranih robota, tzv. Titana. Priča igre fokusira se na vezu između pilota Jacka Coopera i njegovog Titana, BT-7274. Završetak igre je emotivan - neki dan smo pisali baš o tome - jer se BT žrtvuje za Coopera.

Outer Wilds

Na našoj listi želja je i Outer Wilds, igra o istraživanju svemira u kojoj igrači preuzimaju ulogu astronoma koji pokušava otkriti misterije unutar vremenske petlje. Završetak igre nudi zadivljujući kraj o prolaznosti vremena.Neki od naslova koji imaju odličan kraj su i Portal 2, Ghost of Tsushima, Sekiro.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda