• Legendary je FPS iz 2008.
  • Biomutant zvučao je obećavajuće
  • Sjećamo se kako je Spore razočarao

Svi smo ih igrali, vjerojatno i kupili - igre čija priča zvuči fantastično, ali s izvedbom koja je loša ili katastrofalna. Izdvajamo naslove za koji su gamerice i gameri rekli da spadaju u ovu kategoriju.

Legendary

Legendary je FPS koji vodi igrače na uzbudljivo putovanje kroz svijet prepun mitskih bića i drevnih artefakata. U centru priče je Charles Deckard, vješti lopov unajmljen da ukrade drevnu kutiju. Zvuči jako dobro, ali nije bilo, kažu oni koji su igru igrali.

Biomutant

Biomutant je akcijska igra uloga smještena u postapokaliptični svemir otvorenog svijeta u kojem preuzimate ulogu prilagodljivog, antropomorfnog stvorenja s mutacijama koje daju posebne sposobnosti. Priča se vrti oko Drva života, kojem prijeti otrovno ulje, a igrači moraju odlučiti o sudbini svijeta donošenjem ključnih odluka tijekom igre. Oni koji su igrali kažu da je svijet igre bio apsolutno blag i ublažen.

Fable III

Fable III akcijska je koja nastavlja tradiciju serije Fable pa i ona igračima nudi moralne izbore koji utječu na svijet igre. Smještena u izmišljenu zemlju Albion, igra prati igračevo putovanje od revolucionarnog vođe do vladara kraljevstva. No, igrači se najviše žale na broj moralnih izbora koje imate, a kojih zapravo nije puno.

Titanfall

Titanfall je FPS smješten u futuristički svijet u kojem piloti i njihovi Titani sudjeluju u dinamičnim bitkama. Iako je igra dobila pohvale za svoju inovativnu mehaniku igranja, gameri mu zamjeraju u štošta, no isto tako kažu kako su puno toga popravili u dvojci.

Spore

Pamtimo nabrijanost koja je vladala oko ove igre, kao i razočarenje koje je uslijedilo kad je izašla. Radi se o simulaciji koja vodi igrače na evolucijsko putovanje od mikroskopskog organizma do svemirske civilizacije. Igra je podijeljena u različite faze, a svaka se fokusira na određeni aspekt evolucije, od stanične razine do razvoja inteligentnog života. Igrači se žale na činjenicu da su leveli trebali biti povezani, a kažu kako se doimaju kao zasebne mini igre.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda