• Ove kompleksne igre idealne su za mirovinu
  • Sve traže puno učenja
  • Eve Online možete vjerojatno igrati godinama

Lijepo je i davno bilo kad smo imali vremena dugo se baviti jednim naslovom i njenim kompleksnim mehanikama. Danas, za to na žalost nemamo vremena, ali i oni koji imaju od ovih su igara odustali jer su jednostavno prekompleksne.

Eve Online

Smještena u ogromnom svemiru, Eve Online je MMO igra koja nudi nevjerojatnu slobodu ali i puno traži. Želite li igrati morate svladati kompleksne ekonomske sustave, taktike borbe, diplomaciju i još mnogo toga.

Dwarf Fortress

Po mnogima, Dwarf Fortress je jedna od najkompleksnijih igara ikad stvorenih. Ova simulacija vođenja tvrđave kombinira sustave upravljanja resursima, složene taktike obrane i nevjerojatno detaljnu simulaciju svakog lika u tvrđavi. Ali, igre je dobra - ima 93/100 na Metacriticu.

Kerbal Space Program

Ako ste ikada poželjeli istraživati svemira, Kerbal Space Program nudi simulaciju izgradnje raketa i istraživanja svemira. No, igračice i igrači moraju naučiti osnove astronautike, aerodinamike i orbitalne mehanike kako bi uspješno lansirali i upravljali svemirskim letjelicama.

Kenshi

Želite li patiti u surovom i nemilosrdnom post-apokaliptičnom svijetu, zaigrajte Kenshi. U igri morate naučiti kako preživjeti u opasnom svijetu, regrutirajući saveznike, istražujući ruševine i boreći se protiv opasnih neprijatelja.

Oxygen Not Included

Odlično ime za igru obećava puno. Radi se o simulaciji upravljanja bazom, gdje ste odgovorni za vođenje skupine kolonista koji se bore za preživljavanje u opasnom podzemnom okruženju.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda