• Noitin svijet se generia ponovo svaki put kad umrete
  • Sid Meier's Pirates je klasik
  • Caves of Qud zvuči kao nešto za nas

Svi znamo velike i popularne naslove koje smo zaigrali ili bi rado to učinili. No, u moru igara ima i onih za koje nismo čuli, a na koje se - sudeći po gamericama i gamerima - lako navući.

Noita

Noita je jedinstvena avanturistička igra koja se ističe zbog svoje eksperimentalne prirode i nekonvencionalnog pristupa žanru roguelike platformera. U Noiti, igrači istražuju prostranstva mračnih podzemnih pećina prepunih opasnih čudovišta, a svaki put kada igrač umre, svijet se ponovno generira.

Sid Meier's Pirates

Sid Meier's Pirates je klasična avanturistička igra koja je postala kultna zahvaljujući svojoj kombinaciji piratskog života, istraživanja i strategije. Igrači preuzimaju ulogu kapetana gusarskog broda u Karipskom moru 17. stoljeća, boreći se protiv rivala, trgujući s kolonijama i tražeći blago.

Dave the Diver

Dave the Diver je igra koja spaja akcijske elemente s puzzle žanrom. U igri preuzimate ulogu ronioca Davida, koji se suočava s izazovima podvodnog svijeta kako bi pronašao skrivena blaga i artefakte.

Against the Storm

Against the Storm je strategija u kojoj preuzimate ulogu vođe plemena u borbi protiv divljine. Naglasak je na važnosti balansa između izgradnje i upravljanja gradovima, razvijanja resursa i obrane od neprijateljskih sila.

Caves of Qud

Volite li postapokaliptične priče poput nas, možda je ova igra dobar izbor jer se odvija upravo u takvom okruženju gdje istražujete prostranstva podzemlja ispunjena čudovištima, tehnološkim artefaktima i intrigantnim likovima, dok otkrivaju tajne o propalom svijetu.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda