• Mnoge igre s uključenim nasiljem možete završiti bez njega
  • Puno je stealth igara u kojima je upravo to opcija
  • Jedna od miroljubivih je i Alien: Isolation

Još jedna zanimljiva lista je pred vama! Igre u kojima je ubijanje sastavni dio, a koje ipak možete završiti bez da ikog ubijete.

Alien: Isolation

U ovoj horor survival igri preuzimate ulogu Amande Ripley, kćerke poznate Ellen iz filmskog serijala Alien. Glavni cilj igre je preživjeti susrete s opasnim izvanzemaljcem.

Thief

Thief je poznata stealth igra u kojoj igrači preuzimaju ulogu Garetta, vještog lopova u mračnom, fantazijskom svijetu. Cilj igre je krađa vrijednih predmeta i ispunjavanje zadataka, a igrači mogu birati hoće li to učiniti bez nasilja.

Splinter Cell: Blacklist

Vi ste Sam Fisher, tajni agent u igri koja također spada u stealth žanr. Iako možete koristiti nasilje možete odabrati i mirniji način rješavanja problema.

Dishonored

Serijal Dishonored postavlja igrače u mračni, industrijski svijet ispunjen korupcijom i nadnaravnim moćima. Igrači mogu koristiti te moći kako bi se infiltrirali i izvršili zadatke, s mogućnošću izbora između nasilnih i nenasilnih opcija.

Divinity: Original Sin 2

Ovaj RPG naslov omogućava igračima da donose odluke koje oblikuju svijet oko njih. Iako se borba može pojaviti, igra također nudi niz nenasilnih rješenja i interakcija

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda