• The Last of Us i The Witcher su postali i serije
  • Red Dead Redemption ima prekrasan otvoreni svijet
  • Portal 2 ima kultni status

Za igraći svijet bilo je to dobro desetljeće, ali ako ćemo realno - svako nam se čini sjajno jer u svakom igramo jako puno odličnih naslova. Desetljeće iza nas, donijelo nam je neke od igara koje danas gledamo kao TV serije i neke koje ćemo rado zaigrati ponovo.

Najbolji hardver za igranje pronađite u Linksu.

Među najboljim igrama su:

The Last of Us

Pogledali smo seriju i doista je sjajna - puno puta smo vraćali neke scene ili gledali dijelove epizoda ponovo. Za Last of Us kažu da jedna od najemotivnijih igara svih vremena, a priča je to o odnosu između dvoje preživjelih u postapokaliptičnom svijetu punom zaraženih ljudi. fantastična igra, jako smo je voljeli.

Dark Souls

Dark Souls je, kažu kritičari i poznavatelji igara, igra koja je promijenila način na koji ljudi igraju video igre. Možda zato što je teška, mračna i izazovna igra koja je postala kultna zbog svoje priče i zadovoljstva koje igrači osjećaju kada uspješno savladaju teške borbe. Sigurno je da se od nje puno može naučiti.

Grand Theft Auto V

Ovaj megahit spada među najprodavanije igre svih vremena, a ako ste igrali, znate i zašto je tako. Igra nas vodi u ogromni svijet Los Santosa, gdje možete upravljati s tri različita lika s različitim vještinama i sudjelovati u raznim aktivnostima i misijama.

The Witcher 3: Wild Hunt

Još jedan hit koji je zaživio u obliku TV serije je The Witcher. The Witcher 3: Wild Hunt je RPG-igra koja se temelji na književnom serijalu Andrzeja Sapkowskog; ovaj nastavak je vrhunac priče o Geraltu iz Rive. I ovdje možete istraživati ogroman svijet, susretati se s različitim likovima i odlučivati o ishodu raznih situacija.

Red Dead Redemption 2

Na ovoj listi definitivno igra čiji smo svijet skoro pa najviše voljeli. Red Dead Redemption 2 je western igra koja se fokusira na priču o Arthuru Morganu, banditu koji se bori preživjeti u divljini. Može se igrati mjesecima i rado joj se vraćamo.

Portal 2

Portal 2 je igra koja ima 95/100 na Metacriticu, a radi se o puzzle igri koja se temelji na fizičkim zagonetkama. I ova igra ima kultni status i to zbog svoje originalne mehanike i duhovitih dijaloga.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda