• Kraj godine donosi nagrade najboljima
  • Baldur Gate 3 igra je godine
  • Alan Wake 2 mnogi hvale

I ove smo godine vidjeli velik broj igara i neke od njih su već nagrađene naslovima igre godine, kao što je običaj na kraju godine. Prošli smo razne relevantne liste i suzili listu na nekoliko najboljih naslova koje se nadamo igrati uskoro.

Baldur Gate 3

Kad smo kod nagrada - ova je igra nagrađena naslovom godine, a pobrala je i nekoliko drugih nagrada, od kojih izdvajamo i onu za najbolji RPG. Radi se dakle o RPG-u u kojem možete stvoriti jednog ili više likova i udružiti se te krenuti u avanturu. Pogledajte:

Spider-Man 2

Ovaj je naslov bio jedna od najočekivanijih igara, a znamo i zašto. Vodi nas u uzbudljivu avanturu kroz New York, a dolazi s poboljšanom grafikom, zanimljivom pričom i poboljšanom mehanikom igranja. Na Metacriticu ima 90/100, a na Game Awards imala je 8 nominacija.

Super Mario Bros. Wonder

Super Mario Bros. Wonder je divan dodatak kultnoj Super Mario seriji, koji je na Game Awards dobio nagradu na najbolju obiteljsku igru. Igra je prodana u 4,3 milijuna primjeraka u prva dva tjedna, što ju čini najbrže prodavanom Super Mario igrom.

Alan Wake 2

Još jedna igra koja je na Game Awards osvojila nekoliko nagrada je Alan Wake 2 - jedna od nagrada je u kategoriji best narrative. Riječ je o psihološkom trileru, a igrači ponovno ulaze u kožu izmučenog pisca, Alana Wakea, dok on plovi kroz misteriozni i proganjajući krajolik.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Polygon je ovu Zeldu proglasio igrom godine, koja je osvojila nagradu za najbolju akcijsko avanturističku igru. Priča je smještena u ogromnom i očaravajućem svijetu, u kojem igrači u spašavaju kraljevstva od drevnog zla.

Cocoon

Cocoon je intrigantna indie igra koja istražuje dubine ljudskih emocija i odnosa, a nagrađena je i kao najbolja debitantska indie igra. Riječ je o puzzle igru u kojoj igrač kontrolira malo insektoidno stvorenje koje se kreće kroz više pustih svjetova.

Dead Space

Dead Space je survival horor naslov, koji pripada istoimenoj franšizi - posljednji naslov izašao je prije 10 godina. Poput izvorne igre, smještena je na rudarski svemirski brod koji su preplavila smrtonosna čudovišta po imenu Necromorphs nakon otkrića artefakta po imenu Marker. Igrači kontroliraju inženjera Isaaca Clarkea dok upravlja svemirskim brodom i bori se s Nekromorfima dok se bori sa rastućom psihozom.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda