• Od originalnog Dooma boljela nas je glava, ali tko je stigao misliti na to
  • Far Cry 1 doživio je odlične kritike - i nas je oduševio
  • Area 51 je igra u kojoj je glas glavnom junaku dao David Duchovny

Pucačine su žanr koji najviše volimo, možda zato što nas je uveo u svijet igara. Posveta svim tim fantastičnim igrama dolazi u obliku ove liste. Ona je naša, osobna i specifična po tome što smo sve ove igre odigrali. Vaše sugestije, rado ćemo saslušati - uvijek smo otvoreni za nove, dobre pucačine koje su nam promakle.


 

Call of Duty Modern Warfare 1+2

Apsolutni klasik u kojem smo toliko uživali, da smo nagovarali sve koje znamo da ga odigraju. Jedinica i dvojka jednako su nam dragi.

S.T.A.L.K.E.R.

Stalker serijal zbiva se u Zoni - području oko Černobila, u alternativnoj stvarnosti u kojoj se dogodila druga eksplozija elektrane. Igra je doživjela tri nastavka i dosta nas je dugo zabavljala.


Doom

Kad smo igrali originalni Doom boljela nas je glava, jer smo to radili satima, ali nije smetalo. Drago nam je da je najnovija verzija jednako zarazna.

Bioshock

Bioshock je jedna od onih igara koja ima fino razrađenu priču, u kojoj se pazilo na svaki detalj. Pobrala je ovacije publike i kritike te doživjela nekoliko nastavaka.

Far Cry 1+4

Prvi Far Cry doživio je jako dobre kritike, pobrao nekoliko nagrada i zauvijek nam se urezao u pamćenje. Gameplay je bio fantastičan, a tako se nastavilo i kroz ostale igre iz serijala. Četvorka tu zauzima visoko mjesto.

Battlefield 1+3

Battlefield 1 iznenadio je, jer je malo tko vjerovao da Prvi svjetski rat može biti toliko igriv. I nama je drag, ali trećem nastavku ipak dajemo malu prednost.


Half life 2

Klasik. I danas se jako dobro sjećamo nekih konkretnih scena iz igre. Toliko je dobar bio. A sad kad je Valve kupio Campo Santo, možda dobijemo i treći nastavak.

No One Lives Forever

Ovaj bondovski klasik smješten je u šezdesete i vodio nas je kroz razne misije u gotovo svaki kutak svijeta. Posebno smo voljeli 60’s scenografiju i vibe.

Area 51

Glas glavnom junaku, Ethanu Coleu dao je David Duchovny - Ethanov zadatak je bio u ovom poznatom području boriti se s raznim mutantima i pobijediti. Igra nije doživjela vrhunske kritike, ali nas je jako dugo i više puta zabavljala.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda