• Naš omiljeni par su Henri i Delilah iz igre Firewatch
  • Nathan Drake i Elena Fisher jako su nas oduševili
  • Mario i Peach su legende

Valentinovo je prošlo, pa sad u miru možemo raspravljati o najboljim parovima u igrama! I kad kažemo parovi ne mislimo nužno na ljubavne, već na one koji u avanturu idu zajedno, rame uz rame.

Nathan Drake i Elena Fisher

Konkurencija je jaka no vjerujemo kako je za mnoge najbolji par onaj iz Uncharteda. Dobro pamtimo jedan dijalog između njih dvoje koji je bio toliko dobar - jer smo shvatili koliko je Elena jaka žena - da smo išli guglati tko ga je pisao, odnosno tko je radio ovu igru.

Ellie i Joel

Isti lik koji je radio Uncharted, napravio je i Last of Us - Neil Druckmann. Njegova filozofija kod pisanja je “jednostavna priča, kompleksni junaci.” A Ellie i Joel su sjajan primjer dobrog para u igri, koji je sjajno i ekraniziran.

Henri i Delilah

Zaljubljenici u ovu igru prepoznat će odmah imena, a za one koji ne znaju otkrivamo kako je riječ o igri Firewatch. Koja je ujedno i jedna od naših najdražih igara svih vremena. Zanimljiva je i jer nju nikada ne vidimo, samo čujemo.

Master Chief i Cortana

Davno smo igrali Halo, ali i dalje pamtimo kako su Cortana i Master Chief dobro pasali jednom drugome u svim avanturama kroz koje su išli.

Mario i Peach

Ovakva tema ne može proći bez da spomenemo ovo dvoje legendi, koji su s nama već puno puno godina.

Aloy i Varl

Od recentnih naslova, sigurno možemo izdvojiti Aloy, i Varla, koji tumaraju svijetom postapokaliptične tehnološke divljine i vode nas u epsku avanturu.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda