• Cijena PlayStationa nije mala, ali vrijedi svake kune. Za one koji vole retro tu je Nintendo Classic Mini Console
  • Igra Death Stranding izašla je nedavno, a cijenit će je svaki gamer kojem stigne pod bor
  • The Outer Worlds je igra koju su osmislili tvorci Fallout serijala

Vrijeme je darivanja i najlakše je odabrati poklon za - gamere. S ovima sigurno nećete promašiti.

1. PlayStation 4

PlayStation je više od konzole jer ne služi samo za igre. Mi preko nje gledamo Netflix, Amazon prime i HBO GO, a služi nam i da svratimo na YouTube. Naravno, ona je primarno namijenjena za igranje, a naslovi koji za nju dolaze su često čista desetka. S hardverske strane gledano, puno je igara u kojima možete uživati, a uz pretplatu dobit ćete i set mjesečnih besplatnih naslova. Cijena joj se kreće oko 2.500 kuna. Svakako pogledajte i ostale PlayStation konzole u ponudi - otkrijte više ovdje.

2. Nintendo Classic Mini Console

Ova slatka minijatura je mini kopija NES konzole, koja je originalno objavljena 1985. godine. Dolazi s trideset instaliranih igara koje i danas imaju isti kvalitetan gameplay kakav su imale i kad su originalno izašle. Ova zabava koštat će vas oko 700 kuna.

3. Nintendo Switch + NBA 2K19

Kad smo već kod Nintendo konzola, ne propustite njihovu posljednju Switch konzolu, koja u ovom slučaju dolazi s NBA 2K19 igrom. Zanimljiva jer može biti i klasična i mobilna igraća konzola. Do danas se za ovu konzolu prodalo oko 246 milijuna primjeraka igara, a među najprodavanije spadaju Mario Kart 8 Deluxe koji se prodao u 19 milijuna primjeraka i Super Smash Bros Ultimate, koji se prodao u gotovo 16 milijuna primjeraka.

IGRE ZA PLAYSTATION 4

4. Death Stranding

Možda ne znate tko je Hideo Kojima, a ako kupujete ovu igru kao poklon ni trebate ga znati. Ali osoba kojoj stavite igru Death Stranding pod bor dobro će znati o kome je riječ. I tu ist osobu vjerojatno nećete vidjeti jedno vrijeme - dok ne završi igru. Da, mišljenja kritičara su podijeljena, ali za sada probija rekorde prodaje.

5. The Outer Worlds

Za The Outer Worlds je dovoljno reći kako su je osmislili Tim Cain i Leonard Boyarsky, koji su smislili i Fallout serijal. Riječ je o akcijskoj role playing igri koja ima prezabavnu premisu: nalazite se u alternativnom vremene u kojem 1901. godine predsjednik USA William McKinley nije ubijen. Zbog toga, svijetom vladaju mega korporacije koja su počele s kolonizacijom ostalih planeta. Vi ste jedan od putnika koji putuje upravo na jednu od koloniziranih planeta.

6. Metro Exodus

Metro Exodus je najbolja Metro igra do sada utvrdio je IGN. Igrali smo prethodne nastavke i možemo samo reći kako se veselimo i ovom! Jer, prethodni su bili jako dobri, što znači da će nas Exodus apsolutno oduševiti. Novi nastavak, kažu recenzenti, ima jako dobru atmosferu i sigurno spada među najbolje ovogodišnje akcijske igre.

IGRE ZA PC

7. Star Wars: Jedi Fallen Order

Posljednji Star Wars igraći naslov donio je dosta uzbuđenja u igraću zajednicu. Iako sama igra Star Wars Jedi: Fallen Order na Metacriticu nema jako visoke ocjene, pojedine pojedinačne kritike su jako dobre. Tako joj je IGN dao 9 od 10 napisavši kako je single player fantastičan, a to je nešto što nam je u Star Warsu nedostajalo. Već ima jednu nominaciju, a to je tu kategoriji najbolja akcijska avantura na Game Critics nagradama.

8. FIFA 20

Igra FIFA je legendarna i malo je ljubitelja nogometa koji nisu u njoj uživali. Najnovije izdanje također će vam pružiti sate i sate zadovoljnog trčanja po svjetskim travnjacima. Sama igra je nominirana za najbolju multiplayer igru na Golden Joystick nagradama i najbolju sportsku igru na Gamescomu.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Idealna za gamere željne preciznosti i kvalitete!

AOC periferija

Čudesni i vrhunski OLED ekran za kreativne profesionalce.

ASUS Zenbook OLED

6.55", 8GB, 128GB, Android 12.

NOTHING PHONE 1 5G