• Alpha Protocol ima priču koju mnogi vole
  • Two Worlds 2 ima odličan otvoreni svijet
  • Brink je privukao puno gamera

Neke igre volimo bez obzira na to što ne valjaju ništa. Na Redditu se povela tema upravo o takvim naslovima a ovo su igre koje su igračice i igrači izdvojili kako najgore igre koje i dalje vole igrati.

Brink

Brink je FPS igra koja se ističe svojim naglaskom na parkour i timski gameplay. Nije prošla sjajno kada je riječ o recenzijama, ali igrači i igračice je svejedno vole. Pogledajte zašto.

Megaman Legends

Megaman Legends je akcijska avantura koja se razlikuje od klasičnih Megaman igara i koja je izazvala podijeljene reakcije. Mnogima se nije svidjela zbog kontrole kamere, grafike i priče, a drugi su je zavoljeli zbog šarmantnih likova, jedinstvenog svijeta i izazova u borbi.

Alpha Protocol

Ovaj akcijski RPG naslov vodi vas u tajne operacije i priču koji su mnogi zavoljeli. No imala je i nedostataka, poput nedovršenog osjećaja u nekim aspektima igre.

Two Worlds 2

Two Worlds 2 je RPG koji je kritiziran zbog grafike, tehničkih problema i nedostatka originalnosti u priči. Ipak, otvoreni svijet je privukao mnoge, kojima se svidjela i fleksibilnost likova.

Burnout: Revenge

Ova arkadna utrka koja se ističe svojim brzim tempom, spektakularnim sudarima i napetim utrkama. Iako je igra dobila pohvale zbog svoje akcijske igre, neki su kritizirali nedostatak inovacija u odnosu na prethodne naslove serijala.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda