• Početak godine donosi puno starih igara u novom ruhu
  • Posebno zabavan se čini Dead Space
  • Deliver Us The Moon je igra kojoj se veselimo

Nova godina donosi i nove igre. A mi donosimo listu najiščekivanijnih igara s početka ove godine. Najavljene su i nadamo se da će izaći, no kako znate, kašnjenja su uvijek moguća.

One Piece Odyssey

One Piece Odyssey je turn based role play igra uloga u kojoj igrači kontroliraju Monkey D. Luffyja i Pirate slamnatog šešira. Svaki lik koji se može igrati ima jedinstvenu sposobnost u skladu sa svojim moćima, koje se koriste za kretanje, skupljanje predmeta i rješavanje zagonetki.

Risen

Risen je stara igra koja sada dolazi na konzole - zanimljivo je kako nas ove godine očekuje nekoliko takvih. Priča je to o avanturama neimenovanog lika u Farangi, planinskom fiktivnom otoku kojim vlada nemilosrdni visoki inkvizitor Mendoza! Mendoza zna za hram koji vodi do unutrašnjosti erupcijskog vulkana koji dominira otokom, a kao igrač slijedi Mendozine upute kako bi ušao u njega. Hram je dom drevnih bića poznatih kao Titani, koje Mendoza pokušava kontrolirati kako bi ojačao.

Dead Space

Dead Space je remake istoimenog naslova iz 2008. godine. Igra ima istizaplet kao i original. Smještena u 26. stoljeće, priča prati inženjera Isaaca Clarkea, člana posade na brodu za popravke dodijeljenom USG Ishimura, ogromnom planetarnom rudarskom brodu koji je utihnuo. Dok istražuju poziv u pomoć koji je poslala brodska medicinska službenica Nicole Brennan (Isaacova djevojka), posadu broda napadaju mutirani ljudski leševi…

Deliver Us The Moon

Deliver Us the Moon zvuči jako zabavno! Radi se o puzzle avanturističkoj igri koja priča priču iz perspektive prvog ili trećeg lica, ovisno o tome što radite. Na primjer, kamera se pomiče u perspektivu iz prvog lica kada igrač upravlja plutajućim robotom vezanim za slagalicu. Igračice u igri preuzimaju ulogu astronauta koji je lansiran na Mjesec u svemirskom šatlu kako bi istražio niz naizgled napuštenih objekata, gdje se iskopava važan resurs koji igra vitalnu ulogu u rješavanju energetske krize na Zemlji.

Returnal

Igra Returnal na Windowse dolazi s Playstationa 5 gdje je izašla 2021. godine. Igra prati Selene Vassos, astronauticu koja sleti na planet Atropos u potrazi za tajanstvenim signalom "Bijele sjene" i nađe se zarobljena u vremenskoj petlji.

Wild Hearts

Evo jedan novi naslov. Igrači preuzimaju ulogu bezimenog lovca, koji se mora upustiti u misije kako bi ulovio ogromna čudovišta poznata kao Kemono u svijetu Azuma. Azuma nije otvoreni svijet, već nekoliko velikih područja koja igrači mogu slobodno istraživati. Na igri se radi od 2018.

Sons of The Forest

U prvom dijelu igre, Eric LeBlanc mora se boriti protiv kanibalskih čudovišta dok traži svog sina Timmyja nakon pada aviona. Igra ima nelinearno igranje u okruženju otvorenog svijeta koje se igra iz perspektive prvog lica. Uskoro nas očekuje i nastavak - Sons of The Forest.

System Shock

System Shock je remake naslova iz 1994. godine koji je bio iznimno popularan u to vrijeme. Igra je smještena na svemirsku stanicu u cyberpunk viziji 2072. godine. Igrači preuzimaju ulogu bezimenog sigurnosnog hakera, koji pokušava omesti planove zlonamjerne umjetne inteligencije zvane SHODAN.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda