• Dead Island 2 vodi nas u Los Angeles i San Francisco
  • The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom konačno dolazi
  • Diablo IV mnogi nestrpljivo iščekuju

S proljećem dolazi i nekoliko novih naslova koje mnogi s nestrpljenjem iščekuju. Među mnogima smo i mi! A vjerujemo i vi. Pogledajte najavne trailere za igre u kojima bi trebali uživati vrlo brzo.

PROVJERITE LINKSOVU GAMING ZONU I PRONAĐITE SAV HARDVER KOJI VAM TREBA ZA POBJEDU!

Dead Island 2

Dead Island 2 je nadolazeća akcijska igra koja je nastavak Dead Islanda iz 2011. i treći veliki nastavak serijala Dead Island. Smješten otprilike nekoliko mjeseci nakon događaja u filmovima Dead Island i Dead Island: Riptide, Dead Island 2 razlikuje se od svojih prethodnika po tome što se odvija u gradu Los Angelesu, koji je u karanteni zbog - zombija. Dio priče smješten je i u San Francisco.

Star Wars: Jedi Survivor

Priča u igri Star Wars: Jedi Survivor nastavlja se pet godina nakon događaja u Star Wars Jedi: Fallen Order igri. U ovom naslovu fokus je na borbi Jedija Cala Kestisa da ostane korak ispred neprijateljskog Galaktičkog Carstva i njegovim nemilosrdnim naporima da istrijebi posljednje preostale preživjele iz Reda 66. Najava izgleda uzbudljivo:

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Primijetit ćemo kako su na ovoj listi iščekivanih proljetnih igara samo nastavci, ili dijelovi velikih franšiza. Takva je i Zelda. Ono što je zanimljivo je kako je ova igra već tri godine za redom nominirana na različitim nagradama u kategoriji najiščekivanije i najželjenije igre. Prošle je godine pobijedila u obje kategorije, a ove konačno i dolazi na radost svih zaljubljenika u ovaj naslov.

Diablo IV

Prvi Diablo pojavio se 1997. godine, a od tada do danas, Diablo naslovi su prodani u preko 28 milijuna primjeraka. Diablo IV je deseti nastavak koji je smješten u svijet Sanctuary a odvija se nakon završetka igre Diablo III: Reaper of Souls. Kao i prije i u ovom naslovu formula uspjeha vrti se oko postupnog dobivanja jače opreme pobjeđivanjem sve težih neprijatelja.

Final Fantasy XVI

Prva igra u serijalu objavljena je 1987. godine i od tada uglavnom rastura pa smo došli do šesnaestog nastavka. Final Fantasy XVI smješten je u Valistheu, svijet podijeljen između šest nacija koje drže moć putem pristupa magičnim kristalima i dominantama, ljudima koji djeluju kao domaćini za Eikon svake nacije. Napetosti među nacijama eskaliraju dok bolest nazvana Poguba (super ime!) počinje gutati zemlju.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda