• Jeste li čuli za Free Fire?
  • Tko se sjeća igre Fruit Ninja?
  • Angry Birds spada među najbolje mobilne naslove

Svi znamo priču o igri o proizvođaču igara koji je bio na rubu propasti, na samom kraju, tik do katastrofe - ali onda su odlučili probati s još jednom igrom. U svojoj prvoj verziji tu je igru kupilo 12 milijuna ljudi, postala je i film, a danas ova tvrtka ima preko 300 milijuna dolara prometa. Radi se naravno o najpopularnijoj mobilnoj igri svih vremena - Angry Birds. Sigurno je i kako spada među najbolje sa svojim zaraznim gameplayom.

NAJBOLJE PAMETNE TELEFONE ZA GAMING PRONAĐITE U LINKSU.

Pogledajte i ostale naslove:

Fruit Ninja

Do 2015. godine ova je igra skinuta milijardu puta. Izašla je pet godina ranije i pamtimo i njen izvrstan gameplay u kojem ne možete prestati rezuckati voće. U kasnijim verzijama igra je dobila online multiplayer, postignuća i ploče s najboljim rezultatima. Prisjetimo se kako smo rezali voće:

Temple Run

Jedan od naših favorita! Kakva zarazna igra koju ne možete prestati igrati jer se radi o endless runneru - zasigurno je riječ o jednom od najuzbudljivijih mobilnih naslova. Koji je rezultirao i hrpom sličnih igara. Inače, prva endless igra bila je Canabalt iz 2009. godine i originalno je napravljena za Flash platformu.

Pokémon Go

Pokémon Go zaradio je 600 milijuna dolara u prvih 90 dana na tržištu - to je ujedno i najbrže od svih igara do tada. I tu nije stalo, pa je završila u Guinnessovoj knjizi rekorda s više njih, između ostalog i najskidanija igra u periodu od mjesec dana (130 milijuna downloada), igra koja je najbrže došla do 100 milijuna dolara.

Free Fire

Moramo priznati da nismo čuli za ovaj naslov iako ima 1,6 milijardi downloada. Radi se o battle royal igri, a tajna uspjeha možda leži u tome što se lako igri i na “slabijim pametnim telefonima. Do danas je zaradila preko 4 milijarde dolara.

Candy Crush Saga

Među mobilne igre koje su rasturile spada i ovaj rado igrani naslov. Vjerujemo da ste dobro upoznati s njime, no ako niste, pogledajte gameplay:

Clash of Clans

S 500 milijuna downloada i Clash of Clans spada među najpopularnije mobilne igre Riječ je o strategiji u kojoj Igrači moraju izgraditi svoje kraljevstvo, stvoriti vojsku i napasti druge igrače kako bi dobili dragulje i napredovali kroz razine.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda