• Links u ponudi ima nekoliko novih Alienware miševa, slušalica i drugih uređaja
  • Nama se posebno svidio Alien Vindicator 2.0 ruksak
  • Provjerite kompletnu ponudu i odaberite nešto za sebe

Alienware je dobro znano ime među gamerima. Kad su se pojavili, nudili su sasvim drugačiji pogled na gamerska računala. A rade to i danas. Ova tvrtka ime je dobila po seriji Dosje X, jer su osnivači bili njeni veliki obožavatelji, a što je kod nas samo još jedan dodatan razlog za obožavanje. Da vole SF pokazali su brzo - prvo su računalo nazvali Area 51. Ima još zanimljivosti iz njihova života, a mi ćemo spomenuti još samo kako je prvi recenzent njihovog računala, iz magazina PC Gamer, rekao da mu se računalo toliko svidjelo da ga nije želio vratiti. Nastavili su u istom tonu i kasnijih godina, a posebnu su pažnju javnosti privukli 2003 godine kada su predstavili računalo Area 51 Predator 1 koje je imalo oblik izvanzemaljca. I izgledao je fantastično!

Danas imaju puno toga, a mi izdvajamo nekoliko noviteta koji bi vam se mogli svidjeti ako želite pobijeđvati u igrama.

Ruksak Alienware Vindicator 2.0

Ne znamo zašto ali kada vidimo ovaj ruksak prvo nam na pamet pada kako bi ga nosio - Spiderman. Izgleda sjajno ovako s leđa, nabrijano i spremno za pobjede. Privući će sigurno i one koji vole ruksake agresivnijeg izgleda. Sive je boje i podržat će 17" laptope. Cijena iznosi 949 kn.

Monitor 27" DELL Alienware AW2720HF

Pogledajte ovaj monitor i recite - zar vas njegovo postolje ne podsjeća na nogu izvanzemaljca? Eto, mi smo prvo to primijetili što samo pokazuje kako se dizajneri iu Alienwareu sjajno zabavljaju. Sam monitor je dakle 27", a službena dokumentacija kaže: "Iskusite najbolju dostupnu IPS tehnologiju s izvornim stopama osvježavanja do 240 Hz, koje su 10x brže od filmova i do 2x brže od uobičajenih monitora za igre na 120Hz, uz istinsko vrijeme odziva od 1 ms." Brrr, naježili smo se od uzbuđenja pri pomisli da bi na ovome mogli nešto zaigrati. Cijena trenutno iznosi 3.324 kune.

Slušalice ALIENWARE AW510H

kada GameRadar za slušalice napiše da se najbolje u svojoj kategoriji, onda je dovoljno to prenijeti i uputiti vas da detaljniju specifikaciju doznate klikom na link. Ako to nije dosta, možemo vas uputiti na Amazon gdje ima 779 recenzija i ocjenu 4,5 od 5 što je doista jako dobro. Dakle, tražite li slušačice za gaming ili uživanje u glazbi provjerite ovo. Njihova cijena trenutni iznosi 603 kn.

Tipkovnica ALIENWARE AW510K

Svaki gamer zna da su dobra tipkovnica i miš ključni za pobjedu u igrama. I zato je važno uz sebe imati najbolju opremu, baš onakvu kakvu nudi Alienware. Ova tipkovnica pred vama košta 1.186 kuna, a riječ je dakako o mehaničkoj tipkovnici koja ima i LED RGB osvjetljenje. Izgleda dosta dobro i sigurni smo da bi je svaki gamer poželio imati na svojem radnom stolu.

Miš ALIENWARE AW959 Elite Gaming

Miš u obrisima izvanzemaljca je i više nego prikladan komad opreme za svakog gamera. Ovaj konkretni model je optički (12000dpi), USB miš čija cijena u ovom trenutku iznosi 698 kuna. Izgleda jednostavno fantastično; na Amazonu im a ocjenu 4,5 od 5. Svakako provjerite.

KOMPLETNU ALIENWARE PONUDU NOVITETA POGLEDAJTE OVDJE.


Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Core i5 1135G7, 16GB, 512GB SSD, 15.6" FHD, FreeDOS

LENOVO ThinkBook 15 20VE0053SC

10.1", 2GB, 32GB, WiFi, Android 8

Tablet HUAWEI MediaPad T5

Uz kupovinu Acer računala Internet Security za 99 kn!

ACER laptopi i računala