• Do 30. travnja možeš se uključiti u nagradni natječaj Logitecha i Linksa
  • Čeka te paket s pet vrijednih nagrada vrijednih više od 9.000 kuna
  • Kako doći do nagrada? Čitaj dalje i doznaj!

Igračice i igrači, pozor! Otvara se prilika za osvajanje sjajne opreme za računalne igre za koju bi inače morali izdvojiti nemalu količinu kuna. Logitech i Links do 30. travnja ove godine pružaju priliku za osvajanje atraktivnih paketa gamerskih proizvoda.

Kakve vas nagrade očekuju?

U svakom pojedinom paketu očekuju vas ove uzbudljive nagrade:

Logitech PowerPlay - podloga za miša koja bežično puni Logitechove računalne miševe za igranje iz serije G, kako ne bi tijekom napetih partija i okršaja morali razmišljati hoćete li baterija u mišu u presudnom trenutku ispustiti dušu.

Gaming miš Logitech G502 Lightspeed - ne samo što je, kao što mu ime kaže, munjevito brz već ga je moguće bežično puniti podlogom PowerPlay, a ima i najnapredniji senzor Hero 16k i osvjetljenje LightSync RGB. Sve skupa u kućištu bez PVC-a!

Headset Logitech G935 - bežične slušalice s mikrofonom i 7.1 surround zvukom, s programibilnim G tipkama, podesivim osvjetljenjem LightSync RGB i nadograđenim zvučnim jedinicama.

Tipkovnica Logitech G915 - mehanička tipkovnica za prave gamerice i gamere, opremljena bežičnom tehnologijom Lighspeed, osvjetljenjem LightSync RGB, multimedijalnim tipkama i novim, niskoprofilnim GL mehaničkim sklopkama te dugotrajnom baterijom.

Gaming zvučnici Logitech G560 - glasni i moćni zvučnici koji automatski reagiraju na vaše omiljene igre i glazbu.

Sjajna prilika

Iako je riječ o računalnoj periferiji prvenstveno namijenjenoj zaljubljenicima u računalne igre, sva navedena oprema sjajno će poslužiti i pri obavljanju raznih svakodnevnih zadaća za koje koristite računalo, bilo da to radite na poslu ili kod kuće.

Ukupna vrijednost ovog jedinstvenog paketa neizostavnih alata za vrhunski užitak igranja iznosi čak 9.137,5 kuna. Zašto ne biste iskoristili nesvakidašnju priliku, uštedjeli popriličnu količinu kuna i opremili se za igranje od glave do pete?

Kako do nagrada?

Kako se uključiti u ovu fantastičnu akciju Logitecha i Linksa, pitate se? Ništa lakše! Sve što trebate napraviti je najkasnije do četvrtka, 30. travnja, posjetiti Linksov webshop i u njemu kupiti bilo koji Logitechov proizvod te nakon kupnje popuniti priloženi obrazac online u koji ćete unijeti broj računa za proizvod koji ste upravo nabavili.

Originalni račun svakako sačuvaj jer bez njega nećeš moći podići nagradu! Što se još čeka? Trk u Linksov webshop i bacite se u shopping! Sretno pri izvlačenju! Više informacija o nagradnoj igri „Logitech & Links vas nagrađuju: Postani top gamer!“ možeš naći na Linksovom web odredištu.

 

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Full HD, ULTRA HD, 4K kamera!

OVERMAX X-BEE DRONOVI

Spreman za svaku aktivnost!

HP 250 - 8GB, 256GB

Pouzdan za tvoju efikasnost!

HP 255 G7 - 8GB, 256GB