• I mi preporučujemo da zaigrate Riddick: Escape from Butcher Bay
  • Gun je western kojem ćemo se sigurno vratiti
  • Trenutno je aktualna peticija da se igra Driver: San Francisco vrati u prodaju

Svi imamo jednu takvu - igru koja nije osvojila Game of The Year titule, onu o kojoj se nije pričalo, jednu koju mediji nisu spominjali svaki dan. Ali svejedno je imala ono nešto zbog čega smo je voljeli i preporučivali je svima. Za nas je jedna od posljednjih takvih Far Cry: Primal, s kojom vas gnjavimo svako malo pa je nećemo više gurati. Umjesto toga, pogledajmo što korisnici Reddita kažu na ovu temu.

Riddick: Escape from Butcher Bay

Ovu i sami dobro pamtimo jer pobjeći iz svemirskog zatvora nije bilo lako. Puno je tu taktiziranja i sama igra je puno više od probij se do izlaza nasiljem (iako ga ne nedostaje). Prepoznali su to i korisnici Reddita koji preporučuju da odigrate ovu igru. Ima 90 % na Metacriticu, a kritičari su je uspoređivali s igrama Far Cry i Half Life, koje danas imaju kultni status što se ne može reći za ovu, doista podcijenjenu igru.

Mercenaries: Playground of Destruction

Akcijska avantura Mercenaries: Playground of Destruction izašla je 2005. godine, a korisnici je zovu GTA u Sjevernoj Koreji. Kažu da je bila daleko ispred svog vremena, a neki od njih nikada nisu završili posljednju misiju igre. Kritičari su je nazvali sjajnim rješenjem za bijeg iz stvarnog svijeta.

Sacrifice

Igra Sacrifice dobila je preko 5 tisuća glasova na Redditu, a radi se o real time strategiji koja se na igraćem tržištu pojavila 2000.-te godine. Zanimljiva je i jer je tim koji ju je napravio bio mali, pa je većinu toga napravio tim od četiri osobe. I kritičari su je voljeli: IGN joj je dao 9,4/10, dok na Metacriticu ima 89 %. Korisnici na Redditu i za ovu kažu kako je bila ispred svog vremena no kako se loše prodala pa nije doživjela neki veći uspjeh.

Driver: San Francisco

Ne znamo za vas, ali za ovu igru nikad nismo čuli - ako i jesmo, brzo smo zaboravili. Ova akcijska avantura u formi trkaće igre bila je peti nastavak Driver serijala. Činjenica da se vozikate po San Franciscu i okruženju sigurno je pomogla i da bude na ovoj listi. Trenutno je aktualna peticija da se igra vrati u prodaju jer je tamo više nema. Nadamo se kako će Ubisoft poslušati.

Metal Arms

Čak 17 tisuća glasova dobila je igra Metal Arms: Glitch In the System, akcijska avantura iz 2003. godine koju ste mogli igrati na Xboxu, GameCubeu ili PlayStationu 2. Pogledajte gameplay, doista izgleda kao nešto što bi i sami rado zaigrali.

My Summer Car

Ako ste ikada poželjeli osjetiti kako je bilo voziti auto kroz Finsku u devedesetima, ovo je igra za vas. Omogućavala vam je i da se napijete o vozite i kako kažu korisnici imala sva obilježja trash igre. U toj svojoj apsurdnosti bila je čini se fantastična zabava.

Gun

Evo jedna koju smo i sami jako voljeli. Radi se o akcijskoj avanturi western žanra koja je smještena u 1880. godinu. Prodala se jako dobro - samo u SAD-u u 1,8 milijuna primjeraka, a osvojila je i velik broj nagrada. Za nas je jedno sigurno, a to je da ćemo se ovoj igri vratiti.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

BITDEFENDER Internet Security za 99 kn!

ACER laptopi,konfe, AIO

IPS, 4ms, 250cd/m2, 1000:1, zvučnici

Monitor AOC 24P2Q

8GB, SSD 512GB, Radeon Graphics, 15.6" LED FHD

Prijenosno računalo HP