• Tražite li novo moćno računalo ne tražite dalje
  • ROG Zephyrus G16 gamerski je laptop
  • Najmoćniji model ima+ 32 GB RAM-a i SSD od 2 TB

ROG Zephyrus G16, vrhunsko prijenosno računalo moglo bi vašu 2024. godinu revolucionirati uz način na koji radite i igrate se. Ovo impresivno računalo kombinira vrhunsku procesorsku snagu s istom takvom tehnologijom kako bi pružio neusporedivo korisničko iskustvo. Bilo da volite video pozive, uređujete video ili igrate najnovije igre, Zephyrus G16 će sigurno nadmašiti vaša očekivanja.

U ponudi su četiri modela koja možete provjeriti OVDJE.

Najmoćniji model dolazi s Core Ultra 9 185H procesorom, 32 GB RAM-a, SSD-om od 2 TB, GeForce RTX 4090 16GB grafičkom karticom. Ekran je 16" WQXGA IPS, a operativni sustav Windows 11 Pro. I najslabiji model je jako moćan, Ima Core Ultra 9 185H procesor, 32 GB RAM-a, SS od 1 TB, nVidia GeForce RTX 4060 grafičku karticu. Ekran je 16" WQXGA 240Hz OLED, a operativni sustav Windows 11.

Tanak dizajn

Ono što uistinu izdvaja Zephyrus G16 je njegov tanak, elegantan dizajn. Aluminijsko kućište prijenosnog računala izrađeno je s preciznošću s pomoću CNC tehnologije, koja osigurava savršenu ravnotežu između visokih performansi i sofisticiranog stila. Rezultat je prijenosno računalo koje ne samo da izgleda sjajno, već je i praktično za svakodnevnu upotrebu.

Govoreći o performansama, Zephyrus G16 dolazi prepun izvanrednih značajki kao što su dugotrajna baterija, vrhunski zvučnici, ROG Intelligent Cooling tehnologija i potpuno nova značajka osvjetljenja koja obećava da će impresionirati. AI tehnologija prijenosnog računala besprijekorno radi u pozadini kako bi osigurala da vaše iskustvo bude što glatko i učinkovitije.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda