• Legion Go možete kupiti ekskluzivno u Linksu
  • Cijena uređaja je 999,99 eura
  • Pokreće ga potpuno nova serija AMD Ryzen Z1 procesora

Sviđa nam se što se tržište igara razvija i u smjeru u kojem borba za gamerice i gamere na hardverskom polju nije stala. Priključio joj se Lenovo sa svojom Legion Go konzolom, koju ekskluzivno možete nabaviti u Linksu po cijeni od 999,99 eura.

KUPITE LENOVO LEGION GO OVDJE.

Što donosi Legion Go?

Lenovo Legion Go je ultimativni gadget za igranje koji omogućuje da igrate na svoj način, kako god želite, bilo u ručnom načinu rada ili tako da ga uključite u svoj omiljeni Legion monitor, kažu u Lenovu.

Pokretan je potpuno novom serijom AMD Ryzen Z1 procesora, a napredni toplinski dizajn pruža učinkovito hlađenje i izdašan protok zraka, dok opcije za pohranu osiguravaju glatko obavljanje više zadataka uz dovoljno prostora za igre, medije i datoteke. Zahvaljujući ergonomskom dizajnu, možete igrati duže bez nelagode i s lakoćom prijeći s računala na igranje iz ruke.U Lenovu također ističu Legion Go joysticke s efektom dvorane za koje kažu da su pionirski u RGB rasvjeti. Odvojivi Legion TrueStrike kontroleri dizajnirani su za udobnost i preciznost, sa značajkama kao što su tekstura protiv klizanja, kontrole koje se mogu preslikati i integrirani trackpad, navode u Lenovu.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda