• Predator Helios 300 dolazi s moćnim hardverom na koji se možete osloniti
  • U svim je ključnim aspektima prilagođen potrebama i željama igračica i igrača
  • U Linksu je dostupan za 12.499 kuna uz razne pogodnosti

Tvrtka Acer poznata je po tome što često nudi prijenosna računala vrlo dobrog omjera cijene i kvalitete, čak i kad su zahtjevni strojevi namijenjeni igranju u pitanju. Model Predator Helios 300, odnedavno uvršten u Linksovu ponudu, nije u tome iznimka. Upakiran je u kućište futurističkog dizajna koje kombinira metal (točnije, aluminij) i plastiku kako bi računalo istovremeno bilo spremno za izazove koje donose česti prijenos i korištenje na raznim lokacijama i dovoljno moćno da na njemu zaigrate i najzahtjevnije računalne igre. Ali - što nije manje važno - također treba biti i dovoljno lagano kako vas ne bi preopteretilo pri dugotrajnom nošenju te dovoljno tanko kako bi stalo u vaš ruksak. Vjerujemo kako će u tom pogledu zadovoljiti vaše potrebe i želje jer teži tek 2,5 kilograma, usprkos velikoj količini odličnog hardvera kojeg nudi, a tanak je tek 22,9 milimetara.

Pod haubom - odličan hardver

Predator Helios 300 pogone ga snažni Intelov četverojezgreni procesor desete generacije Core i5 10300H, podržan sa 16 gigabajta radne memorije, i napredna Nvidijina zasebna grafička kartica GeForce RTX 2070 8GB, uz SSD disk s 512 GB memorije za pohranu. Ovo će prijenosno računalo bez problema držati korak i s najzahtjevnijim naslovima računalnih igara te pritom zadržati ujednačenu kvalitetu rada. Računajte na 60 sličica u sekundi u bilo kojem trenutku. No, nudi i posebnu pogodnost za one koji žele jednim potezom iskoristiti maksimum njegovih mogućnosti. Naime, pritisnete li tipku Turbo rad grafičke kartice podići će se do najviših vrijednosti. Isto će učiniti i ugrađeni sustav hlađenja (dva ventilatora, svaki s 59 krilaca) kako bi sve ključne komponentne nastavile raditi pri optimalnim razinama temperature unatoč povećanom opterećenju.

U svemu prilagođen igračicama i igračima

Zaslon je LCD, na panelu IPS, pune HD razlučivosti (1920 puta 1080 piksela) i dijagonale 15,6 inča, s vrlo tankim obrubom, frekvencijom osvježavanja od 144 Hz i brz odziv. Također će vam ponuditi svjetlinu od 300 nita, oštar kontrast i širok raspon prikaza boja. Za povezivanje s drugim uređajima na raspolaganju su četiri utora za USB 3.2 (dva Gen2, dva Gen1) te po jedan za USB-C, HDMI, mini DisplayPort i LAN. Baterija može izdržati do šest sati rada bez punjenja, a tipkovnica ima zaseban numerički dio, kao i posebno označene tipke važne zaljubljenicama i zaljubljenicima u računalne igre te tipku kojom ćete odmah otvoriti postavke za upravljanje radom ventilatora i baterije, postavke zvuka i tome slično. Moći ćete ujedno u svakom trenutku osloniti i na precizan te responzivan touchpad.

U Linksovim trgovinama i webshopu Acer Predator Helios 300 možete nabaviti za 12.499 kuna, u što su uračunali mogućnost besplatne dostave na željenu adresu, antivirusni softver BitDefender po cijeni od 99 kuna i jamstvo na do dvije godine.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Bez punjenja baterije i do 12 sati

APPLE MacBook Air 13

Spremi se za izazove unaprijed

GARMIN Fenix 6