• Više je sjajnih novih naslova koje ćemo imati prilike vidjeti prije no što se pozdravimo s 2021.
  • Izdvojili smo njih deset koje nikako ne smijete propustiti
  • Računala i igraće konzole su na popustu u Linksu

Do kraja ove godine možemo očekivati veliki broj zanimljivih i uzbudljivih novih računalnih igara. Priredili smo kratak pregled naslova za PC i igraće konzole kojima se najviše veselimo. Pogledajte također i Nintendovu konzolu Switch, koja je na popustu u Linksovom webshopu (2.754,05 umjesto 2.899 kuna) te prijenosno računalo Razer Blade, također na sniženju (11.969,05 umjesto 12.599 kuna).

1. Far Cry 6 (PC, igraće konzole)

Serijal Far Cry vraća se u listopadu ove godine s novim nastavkom čija je radnja smještena u "tropski raj zamrznut u vremenu". Preuzet ćete ulogu lokalnog gerilca koji namjerava srušiti režim diktatora Antona Castilla (igra ga Giancarlo Esposito) i spreman je na sve kako bi ostvario taj cilj.

2. Age of Empires 4

Pripremite se na istraživanje povijesti u kampanji koja se proteže kroz osam civilizacija, od Ivane Orleanske u sukobu s Englezima do osvajačkih pohoda Džingis-kana. Gradit ćete gradove, upravljati resursima i voditi svoje postrojbe u bitke na kopnu i moru. Očekuju vas četiri kampanje i 35 misija tijekom više od 500 godina, od srednjeg vijeka do renesanse. Novo izdanje legendarnog serijala pristiže krajem listopada.

3. Kena Bridge of Spirits (PC, PlayStation)

Nova šarmantna pustolovina iz studija Ember Lab postavit će vas u ulogu Kene, mladog vodiča duhova u potrazi za svetim hramom na planini, u napuštenom selu koje su preuzeli zarobljeni duhovi. Pritom će vam pomagati slatki mali duhovi nazvani Rot. Premijera je najavljena za kolovoz.

4. Deathloop (PC, PlayStation)

Dvoje plaćenih ubojica ubijaju se međusobno svaki dan iznova i iznova, u tajanstvenom Black Reefu u vrijeme kad ludilo vlada. Svaki od njih ima prilično drukčiju ideju o tome što se događa - jedna nastoji održati status quo, drugi čini sve kako bi pobjegao iz začaranog kruga. Igra će biti dostupna od rujna ove godine.

5. Guardians of the Galaxy (PC, konzole)

Nova igra u Marvelovom svijetu postavit će vas u ulogu Star-Lorda, predvodnika Guardiansa dok pokušavaju spasiti svemir od problema u koji su ga nehotice uvalili. Odlučivat ćete što će svaki od junaka u danom trenutku poduzeti, sve uz pratnju glazbe iz '80-tih godina prošlog stoljeća. Premijera je zakazana za listopad.

6. Pokémon Brilliant Diamond i Pokemon Shining Pearl (Switch)

Reizdanja dvije igre za igraću konzolu Nintendo DS razveselit će sve ljubitelje džepnih čudovišta i konzole Switch. Izvorna je priča vjerno reproducirana, ali su zato brojne značajke igara osvježene i revitalizirane. U prodaju kreću sredinom studenog ove godine.

7. Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin (Switch)

Već 9. srpnja stiže drugi nastavak serijala Monster Hunter. U avanturu s uživljavanjem u uloge krenut ćete kao legendardni Rider Red i naći se suočeni s mitološkim bićem koje bi moglo baciti svijet u kaos razvije li svoje pune potencijale.

8. Riders Republic (PC, konzole)

U istraživanju ovog ogromnog otvorenog svijeta, nastalog spajanjem američkih nacionalnih parkova kao što su Yosemite i Grand Teton - može se uključiti do 50 igračica i igrača. Na raspolaganju je niz sportova kojima se možete baviti, poput bicikliranja, snowboarda, skijanja ili penjanja, a očekuje vas i niz zadataka koje ćete trebati obaviti, kao i prekrasnih lokacija koje treba otkriti. U prodaji je od rujna.

9. Dying Light 2 (PC, konzole)

Prvo izdanje ove zombi igre bilo je odlično. Čini se kako bi drugi dio mogao biti još bolje. Svijet koji se mijenja u skladu s vašim odlukama i postupcima, priča koja se grana naizgled u beskraj, značajno poboljšane borbe i vizuali... Sve to, i još puo više očekuje vas nakon što igra postane dostupna u prosincu.

10. Psychonauts 2 (PC, PlayStation, Xbox)

Nakon više od deset godina napokon smo dočekali drugi nastavak zabavne, maštovite i iznimno pametne pustolovine Raza, Lili i elitnih pripadnika Psihonauta dok lutaju i istražuju unutarnji svijet uvrnutih, često urnebesno smiješnih likova. U njima ćete moći uživati već od kolovoza.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Do 36 rata u Links poslovnicama!

MacBook Pro 14"

Ryzen 5 4650G, 16GB DDR4, 1TB SSD NVMe, Radeon Vega 7, DVDRW, WIFI + BT, Windows 10 PRO.

LINKS Multimedia računalo

13. i 12. generacija vrhunskih procesora koji olakšavaju svaki zadatak.

INTEL Core i9