• Avatar: Frontiers of Pandora zvuči uzbudljivo
  • Call of Duty: Modern Warfare III vraća stara lica
  • Assassin's Creed Mirage vraća se korijenima serijala

Pred nama je uzbudljiva jesen jer izlazi velik broj naslova od kojih bi sve rado zaigrali! No kako to možda neće biti moguće, suzili smo naš izbor na sedam naslova koje svakako želimo probati.

Avatar: Frontiers of Pandora

U Avataru igrači preuzimaju kontrolu nad Na'vi siročetom kojeg je RDA odgojio i obučavao za vojnika, prije nego što će biti stavljen u svojevrsnu hibernaciju i probuditi se petnaest godina kasnije u napuštenom objektu. Igrač mora krenuti na putovanje preko Zapadne granice, nikad prije viđene regije Pandore, otkrivajući njihovo podrijetlo i organizirajući lokalna plemena Na'vi da se bore protiv RDA. Filmove volimo, vjerujemo i u igru!

Call of Duty: Modern Warfare III

Legendarni naslov dobiva svoj novi nastavak. Kampanja Modern Warfare III trebala bi se odvijati nakon događaja u Modern Warfare II, a sadržavat će pojavljivanje ultranacionalističkog terorista Vladimira Makarova, koji je “najavljen” na kraju Modern Warfare II kampanja. Vraćaju se neka poznata lica poput kapetana SAS-a Johna Pricea, poručnika Simona "Ghost" Rileya, narednika Kylea "Gaza" Garricka i narednika Johna "Soap" MacTavisha.

Alone in The Dark

Alone in The Dark je remake istoimene igre iz 1992. godine. U igri pratimo Emily Hartwood i privatnog istražitelja Edwarda Carnbyja dok putuju u Derceto Manor, dom za mentalno iscrpljene osobe, kako bi istražili nestanak Jeremyja Hartwooda, Emilyna ujaka.

Storyteller

Igrat ćemo jer nam se sviđa priča iza igre: naime razvija ju argentinski dizajner igara Daniel Benmergui od 2009, a rani prototip igre nagrađen je nagradom za inovacije Independent Games Festivala, 2012. godine. Benmergui je govorio o razvojnom paklu u kojem se igra nalazila tijekom Fuckup Nights prezentacije 2020., opisujući kako je napustio igru 2015. nakon što je bio prisiljen preseliti se kući svojoj majci (i kasnije ponovno počeo raditi na njoj). Želimo mu da uspije!

Assassin's Creed Mirage

Još jedan uzbudljiv naslov koji dolazi je novi nastavak Assasssin’s Creed franšize. Mirage je smješten u Bagdad u 9. stoljeću tijekom anarhije u Samarri, i prati Basima Ibn Ishaqa (lik prvi put predstavljen u Valhalli) i njegovu tranziciju od uličnog lopova do punopravnog člana Bratstva ubojica. Za igru kažu da je povratak korijenima serijala, s većim fokusom na linearno pripovijedanje i stealth gameplay.

Spiderman 2

S netrpljenjem se očekuje i Spiderman 2 i radi se o akcijskoj single player avantura. Igra se iz trećeg lica. Kao i kod prve igre i Milesa Moralesa, Parker i Morales dva su glavna lika, s kojima se može igrati pojedinačno u skladu s pričom dok prolaze kroz otvoreni svijet New Yorka i bore se protiv neprijatelja.

The Lord of the Rings: Return to Moria

The Lord of the Rings: Return to Moria zvuči uzbudljivo jer u igri pratimo skupinu patuljaka predvođena likom Gimlijem dok pokušavaju ponovno zauzeti svoju domovinu Moriju i obnoviti davno izgubljeno drevno kraljevstvo Khazad-dûm. Žanrovski spada u survival crafting žanr.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda