• The Callisto Protocol smješten je u zatvorsku koloniju u svemiru
  • U igri Stray vi se mačka lutalica zalutala u robotski svijet
  • Dolazi nam i Call of Duty Modern Warfare II reboot

Gamerski svijet uvijek je živ, toliko je toga što se igra ili je pred nama da možemo samo reći kako smo sretni pred ovako velikim izborom! Naše slatke muke su izabrati što igrati, a vjerujemo da je mnogima tako. Baš zato, donosimo listu od 7 igara koje s nestrpljenjem očekujemo, a koje izlaze do kraja godine.

The Callisto Protocol

The Callisto Protocol zvuči kao kakav Crichtonov roman, no radi se o survival hororu koji je smješten u 2320. godinu i to u zatvorsku koloniju Black Iron. Igračice i igrači nalaze se u ulozi zatvorenika Jacoba, a zaplet počinje kada se na koloniju dogodi invazija aliena. Igru potpisuje Glen Schofield, koji je autor Dead Space serijala. Taj je imao jako dobro ocijenjen prvi dio - 88 na PS3 - a sljedeće se godine očekuje i remake.

Call of Duty Modern Warfare II

I novi stari Call of Duty Modern Warfare II očekuje nas do kraja godine, a radi se o nastavku revitalizacije tog dijela serijala. Iskreno, malo smo propustili popratiti što se sve događa u ovoj franšizi jer je jednostavno jako puno toga - do danas je izašlo oko 20 nastavaka. No, valja spomenuti kako je Modern Warfare promijenio FPS žanr i kako se i ovaj nastavak nestrpljivo iščekuje.

Gotham Knights

Dakle, iz imena je već jasno kako nas ova priča vodi u Gotham, a u njoj će se osim Batmana naći Nightwing, Batgirl, Robin, i Red Hood. Njihov je zadatak vratiti mir u ovaj grad nakon Batmanova nestanka. Ova akcijska role playing igra sigurno će mnoge obožavatelje DC junakinja i junaka jako veseliti.

Saint Kotar

Igra koja je prošle godine proglašena najboljom domaćom igrom, izlazi na konzole. Riječ je o point & click avanturi, za koju su recenzenti napisali kako ima odlična obilježja horora i priču koja će vas lako uvući i svoj svijet.

Saints Row

U ljetnim nas danima očekuje još jedan reboot i to igre Saints Row iz 2006. godine. S obzirom na to da se prodala u više od milijun primjeraka, nastala je franšiza pa smo dobili još četiri nastavka, a sada dolazi i reboot. Priča je smještena u grad Santo Ileso, smješten u jugozapadu Amerike, a kojim vladaju tri bande. Žanrovski pripada u svijet akcijskih avantura.

The Quarry

Horor igra The Quarry upravo je izašla i trenutno na Metacriticu ima 80/100. Radi se o interaktivnom hororu, za kojeg autori kažu kako je duhovni nasljednik igre Until Dawn. Ona je prošla dosta dobro, a i The Quarryju dobro ide. Priča nas vodi u gornji dio države New York gdje nekoliko odgajatelja iz ljetnog kampa mora preživjeti…

Stray

Nešto malo drugačije dolazi nam s igrom Stray. U njoj vi ste mačka lutalica koja završi u svijetu robota i koja se mora izvući i njega, a kako bi se vratila obitelji. Radi se o avanturi dosta zabavne premise koju bi mogli voljeti i ljubitelji pasa.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda